מסר מאת טוביאס באדיבות הוצאת אהבה

מסר מאת טוביאס באדיבות הוצאת אהבה

סדרת ההתעלות שיעור שני: קחו בעלות על האלוהות שלכם הוגש במעגל הארגמן 1 בספטמבר, 2001 טוביאס: וכך הוא, ידידים יקרים, שאנו נאספים יחד שוב באנרגיה זו. אנו יכולים לחוש את קאולדרה (ג´פרי הופי) עכשיו. הוא חש בצמרמורות החולפות בגופו, אבל הן בעצם באות מאתנו, כאשר אנחנו מתכנסים כאן יחד עם שאומברה ביום הזה. אנו שמחים כל כך להיות כאן אתכם! אנו שמחים כל כך להיכנס בשער האנרגיה הזה שאתם יצרתם כאשר הזמנתם אותנו לבוא. עכשיו אנחנו יכולים להתקרב אליכם כך. איזה רגע! אנו נקדיש את הדקות הבאות למיזוג האנרגיות שלנו יחד, למיזוג האנרגיה הזאת של הבית, של הרוח, של האלוהות שלכם - אלה הנמצאים בצד הזה של הצעיף, כולם מתמזגים אתכם. זה מדהים להתאסף כך יחד. מדהים! בימי על כדור הארץ, לפני כמה אלפי שנים, היינו מתכנסים, אבל לא יכולנו להכניס את האנרגיה של הרוח, של האלוהות שלנו, בדרך שאתם יכולים לעשות עכשיו. אם מדי פעם הצלחנו לתת מבט חטוף, רק מבט חטוף, בסוג האנרגיה הזורמת כאן עכשיו, היינו כה מאושרים. היינו מרגישים שנגענו באלוהים. וכעת הביטו בכם! ראו מה אתם מסוגלים להביא. ראו את הנתיב שאתם מסוגלים ליצור בין המרחב שלכם על כדור הארץ, דרך הצעיף, ולתוך המרחב שלנו. קו ישיר העושה את דרכו לישות האלוהית והאמיתית שלכם. זה מדהים! אני, טוביאס, מצפה לזמן שבו אחזור כדי לפסוע בעקבותיכם על כדור הארץ, לחוות בעצמי את הקיום בתוך הביולוגיה ואת היכולת להחזיק באלוהות שלי. אני מצפה לכך. נישמו עמוק, חברי שאומברה יקרים, נישמו עמוק. בעוד אתם נושמים, שחררו את אותם מתחים, שחררו את אותן דאגות. נישמו עמוק באמצעות כל ישותכם. נישמו כל הדרך לכפות הרגליים. נישמו כעת גם לתוך מוחכם, לתוך האינטלקט הזה ששירת אתכם טוב כל כך. נישמו לתוך הרגשות. נישמו עמוק לתוך הרגשות שלכם, שכן לעתים קרובות אתם שוכחים ללכת לשם. דומה שפעמים רבות כל כך אתם משתמשים בנתיב למוח שלכם (כדי להגיע) לרגשות שלכם, אבל עכשיו נישמו עמוק. אפשרו לנשימה הזאת של האלוהות שלכם להיכנס גם לתוך הישות הרגשית שלכם, עקפו את המוח ולכו ישר לשם, ללא סינון, מבלי לומר לעצמכם מה נכון ומה לא נכון, כיצד יש להתנהג או לפעול. אתם ישויות רוחניות הנולדות ובוגרות. שוב אינכם זקוקים למוח שלכם שיגיד לכם כיצד לפעול. נישמו עמוק ואפשרו לישות הרגשית, הנהדרת, השופעת הזאת הנמצאת בתוככם לצאת החוצה ללא המוח המשמש כשופט וכחבר מושבעים. עכשיו... (אתנחתא) אנו מביטים סביב במרחב זה היום. אנו מביטים סביב. (ושמים לב לכך שקאולדרה יושב עכשיו על במה באולם) אנו רואים שהועלנו על גבי במה! (הקהל צוחק) ואנחנו מבטיחים לקאולדרה, אנחנו מבטיחים לאשתו היקרה, שלא נעמוד זמן ממושך היום (לאחרונה, טוביאס נוהג לעמוד בזמן התקשורים), שכן אנו רואים את האנרגיה שהונחה כאן, את הפחד פן נקום ונעוף מעל לבמה! (הקהל צוחק) לא נעשה זאת היום, לכן אתם יכולים להירגע, ואתם יכולים להיכנס לאזור שלכם (בהתייחסו למנהגה של לינדה ל´צאת´ במשך התקשורים). אתם יכולים להיכנס לתוך המסע הרוחני העמוק שלכם כאן. אינכם צריכים לדאוג פן טוביאס ירקוד על הבמה. (הקהל צוחק) אנו נשמור זאת לזמן אחר. לעתים קרובות קשה להתחיל כאן, שכן היינו רוצים רק לשבת וליהנות מהאנרגיה במרחב הזה. אנו נהנים לשבת כאן ולהביט בכם בזמנים כאלה. אנו יכולים לראות, לאט לאט בעוד הרגעים חולפים, שאתם זוהרים ומוארים יותר ויותר. אתם מאפשרים לאותו חיוך פנימי לצאת החוצה. כן, אתם יודעים שאתם נמצאים במרחב בטוח. אתם נמצאים במרחב מקודש. לפעמים היינו רוצים רק לשבת כאן ולצפות בכם גדלים. אבל יש דברים רבים לדבר בהם היום. יש שיעור חדש לדון בו. זה יהיה שיעור פשוט מאוד, שיעור שאינו דורש שיעורי בית רבים, אבל שיעור שיבלבל אתכם. אתם תתהו כיצד לאמץ אותו. אתם תתהו מה לעשות עם המידע שאנו ניתן לכם היום. אבל הוא פשוט. אנחנו מבקשים מכם להביט בשיעור הזה מנקודת מבט ששוב אינה קשורה כל כך אליכם. בעוד אנו מדברים היום, חישבו כיצד תעבירו שיעור זה לתלמידים שלכם. חישבו כיצד תסייעו להם להבין שיעור זה שיתגלה לכם היום. כיצד תסבירו להם את הפשטות ואת האמת. לכן האזינו היום מנקודת מבט שונה. אימרו לעצמכם: "כיצד אלמד שיעור זה לאלה שיבואו אליי. כיצד אסביר תפיסה פשוטה אך מאתגרת זו על האלוהות שלהם?" הבה נדבר לרגע כאן. הבה נדבר לרגע על ההתעלות שלכם. ניתן לומר שקיבלנו דואר רוחני רב, "דואר מחשבתי" רב, שהגיע אלינו מאז הכינוס האחרון שלנו. אנו שמחים שהמידע של התקשור מלפני חודש (סדרת ההתעלות, שיעור ראשון: כבר לא מדובר בכם) עדיין לא הופיע באינטרנט שלכם בצורת טקסט. כן, הדואר המחשבתי שהיה מגיע אלינו אז רב בהרבה. (הקהל צוחק) אפשר שלא היינו מצליחים להתמודד עם כולו! שמענו מרבים מכם שתהו ואמרו: "טוביאס, מה כל העניין הזה, ההתעלות הזאת? מה זאת התעלות בכלל?" "טוביאס, לא לזה ציפיתי בכלל. אתה אומר לנו שכבר התעלנו, אבל אני לא חושב שהתכוונת אליי". אנו חשנו בתסכול שלכם. אחדים מכם כעסו, ואנו מחייכים בשל כך, שכן אנחנו מבינים. אתם ביקשתם הגדרה. אתם ביקשתם תובנות נוספות בקשר לכך. היום אנו נחלוק אתכם מעט יותר. את המשך המסר המדהים הזה, תוכלו לקרוא באתר "הוצאת אהבה" בקישור המצורף. http://ahava.netfirms.com/Crimson_Ascension_2.htm תורגם והועבר באדיבותה של סמדר ברגמן. באור ואהבה לכולנו, גילי פרי מחייכת

HAIM-VITAL

New member
שאלה לגילי החייכנית ../images/Emo70.gif

שלום גילי-תאמרי לי באמת-את באמת מאמינה שיש אנשים ש-"מתקשרים" עם ישויות ממימדים גבוהים יותר? או שמא הם מתקשרים עם ה-"אני" הגבוה שלהם? אני אדם שמאוד בקיא בנושא וקראתי אין ספור ספרים על הנושא הנ"ל. (ואפילו יצרתי קשר עם כמה וכמה מחברים) מסקנתי לאחר בירור מעמיק ויסודי מאוד היא: שהתקשור נעשה עם הגורם הפנימי הגבוה של האדם,אפשר לקרוא לזה תת מודע, נשמה שמחוץ לגוף או כל גורם פנימי אחר. אשמח לתגובה.

היי ידידי, כן אני מאמינה

הגם שאין לי "הוכחה" לכך. והלא מיסטיקה היא מעל לכל הגיון. נכחתי במעגל תקשור בו אדם תיקשר ישות אור, ואין הרבה מקום לספק. אין לי הוכחה, אני כותבת מאחר ומעולם לא חוויתי אישית תקשור ישיר. חוצמזה... מתגעגעת אליך.... ברכת אור ואהבה לכולנו, גילגיל מחייכת

למעלה