מסר מאלוהים?

מסר מאלוהים?

תדיגו אתם חושבים שזה שבכמה שנים האחרונות יש חמסין ביום כיפור - זה מסר מאלוהים לחרדים? תחשבו עליהם בבית כנסת צפוף בלי מזגן (אסור בכיפור) עם הבגדים השחורים האלה שלהם בחום הזה

אני לא יודע מה זה קשור לפורום

הזה אבל בדיוק על אותו משקל אני יכול להגיד שזה עונש לכופרים -אותם אנשים שלא צמים ומפרים את יום כיפור לכן עם ישראל מקבל עונש של חמסין . מצחיק אה?? לא, אז די .

יה גזען אחד

תיתבייש בגללך ובגלל המון כמוך אני לא מיצטרף למרץ ואתה והשונאים של הגזעים השונים כגון החרדים תישאו באחריות של אין מנדטים איך אצטרף למיפלגה עם המון ששונאים שחורים חרדים? אני ליברלי וחילוני גאה אבל מיתבייש בכם על השינאה ואל תטיפו בכפייה דתית אתם הרי שונאים אותם ואני לא יכול בינתיים להיתפקד למיפלגה שיש בה המון דברים טובים אך גם שינאה לחרדים ודתיים על אף שמרץ טוענת במצעה שבניגוד לשינוי הפאשיסטיים והיותר גזעניים מרץ היא מיפלגת כללללללללללל אזרחיה(ווי בטחחח) בושה אבקש את תגובותיכם בבקשה והימנעו מלתרץ שאם רק נגד כפייה תגידו את האמת אך את הערבים והפלשטינאים תחבקו בחום ואהבה ועונג ביי

רפרפים

New member
ועוד משהו

במהרה בימינו אמן סלה תהייה מדינה פלשתינאית. שם הומוסקסואליות תהיה אסורה - כמו בשאר מדינות ערב, כידוע. אז למה שלא תעבור לשם? אתה הרי מתאים מבחינת הדעות שלך. יהיה לך טוב שם. הומוסקסואליות היא חוקית בישראל. נקודה.

אין מה להתגאות

אתה לא מתבייש בזה שאתה הומו, וזה בסדר גמור. אבל גם אין לך מה להתגאות. ואפרופו מדינה פלשטינית, תבוא לשם איתי, יש כמה שישמחו לקבל אותך.

למעלה