מסר לעולם מSHADOWS

Shaycs

New member
חחח אווייי שיט

הרגשת את זה??? זה האדמה זזה מרוב שאני רועד חחחח נו באמת את האיומים שלך שמרי למישהו שמפחד חחח ודבר שני אם תרצי לדבר איתי יש לכל המנהלים שלך את המסנגר שלי ... תהניי לך ושוב בהצלחה

randy kit orton

New member
האדמה לא זזה כי אתה מפחד

אתה לא מפחד-היא זזה כי אנחנו מרעידים אותה בתקיפות שלנו

Shaycs

New member
אני רואה....

אני מ 10 בבוקר נכנסתי כבר 5 פעמים למדינה לראות תקיפות שלכם ותנחש מה??? כלום זיינתי לכם שני אנשים ועדין שום תגובה
אוף איתכם משעמם לי

Shaycs

New member
אנשים בבקשה להפסיק לתקוף את הברית..

שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ווואאאווו לעומת כל הראש שאתם עושים אני לא רואה שום תקיפה או משהו דומה לזה לא לי ולא לאף אחד מהברית שלי ..... רק שלא תזיזו את האדמה שלי יותר מדי.

randy kit orton

New member
חכה שיוסף יכנס אני אבקש מספרים

מי יודע אולי יש מישהו בכוח שלי ואז נדבר על אדמה זזה

Shaycs

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ולסיכום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם לידע כללי אם יש אחד בכח שלך כולם בכח שלך חחח טיפ לאחר כך

Shaycs

New member
לא ניסיתי להצחיק

אני ציינתי לך עובדה חשובה זה הכול אם לא הבנת אתה תבין

יוסף1122

New member
פחחחחחחחחחחח

עלק יבגני מפחדד בנתים הוא מחכה ששאדוס יעלו בכוח שי תן את המספר שלך אני אומר לו עם אתה מספיק בכוח שלו הוא יפרק אותך רק תן

lidor500

New member
כסף שאני מבזבז?

מוזר רק אתמול הגדלתי את התעשייה שלי פי 2 וקניתי שיפור לבניית עיר גדולה יותר.. אה נכון שכחתי אתם לא שמים עלי כי אני נמצא בקטגוריית "מדינות קטנות"

HelIisHere

New member
טוב אז ככה אני מSHADOWS ויש לי המון

מה להגיד. טוב .. רוני באמ אמא שלי אם לא היית מדברת בלשון נקבה 100% הייתי בתוח זה בן .. אולי לAIS יש הרבה יותר אנשים אבל רמת הIQ של כל AIS שווה לשלנו טוב גם למפגרים של AIS יש הסבר א נ ח נ ו ח כ מ י ם א ת ם ל א כן.. אז ככה.. כל החכמים שאומרים , אני יהרוג אותך אני יהרוג את אמא שלך " אני אני אני ,,, בו , בו " אתם לא יכולים כי אין לכם את מספר המדינה שלנו אז ... תוכלו זין :S ברית SHADOWS היא ברית חזקה כל מי שחושב שהוא יכול עלינו טוב שאתם חושבים :X מי שמתחיל לא יוצא בחיים זה המוטו שלי וכל הבול שיט הזה שאנחנו תוקפים ישראלים בסטטיסטיקה של המשחק יש 16,232 שחקנים והרוב מישראל לא מזיז לי לתקוף ישראלי או ערבי ומי שיגיד מAIS שהוא קורע אותי ...WOW " גבר".. go ahead and try me

lidor500

New member
אממ

אני די בטוח שכשהם אומרים "אני יהרוג אותך" הם באמת מתכוונים לזה..

lidor500

New member
אני לא הייתי מוותר

הוא גם דיבר אלייך כאל בן.. סתם יאללה תירגעי לא צריך לרדת לרמה נמוכה...

michel6

New member
חחחח...

אני לא מבין אןתכם מה הביעה זה משחק מלחמות למהה ?? כל הקללות הלאה אני לא יודע מי את אבל ?? אבל יש לך הרבה ביטחון שעוד מאט נוריד לך אותו תאמיני לי ובבברית shadows!!! רגע רגע מה הביעה אני אפתור את הביעיות שלך ??? תתני לי את המספר מדינה שניה בשקה רוניייייי??? ואני מבקש מכל חברה shadows לא לגיב יותר על ההודעות הלאה ..

למעלה