יש לרשום שם פרטי ושם האמא. גיל יענו רק מעל 18. סטטוס משפחתי. יש לרשום 5 מילים ראשונות שיעלו כגון: אהבה פחד שלמות שמש וכיוצ"ב. אני יסכם ויתן את המסר שלי. והמסרים ינתנו בעזרת השם עד סוף השבוע.כי כידוע לכם גם לי יש את העיסוקים שלי. יאללה מי ראשון. באהבה עליזה
את נמצאת במקום מאוד טוב בחייך כרגע. רוצה זוגיות אך לא רודפת אחרי זה. המון חיוכים מלווים את חייך ואת אישה שפשוט אוהבת את חייך כרגע ונהנית מכל רגע שלך. רק אני חשה מין איזה שהו פחד מאינטימיות למה? למדי לפתוח הכי ענק את ליבך ואז אהבה תבוא. בהצלחה.
אני מקבלת שלמרות הכל יש לך המון נחת מחייך כרגע ומילדיך. חשה המון אהבה סביבך ובביתך. והמון ביחד . התקופה הזו טובה לכם אתם נמצאים בפריחה. ותמשיכו ככה להגדיל ולהעצים את האהבה ולפזר את האהבה . בהצלחה.
חרטה חרטה כמה שזה לוקח לנו כח . ואז בא הפחד ואומר אם לא.................. וכל הרצון שלנו נשנגשים את עצמנו על הצד הטוב ביותר ונזכה לקצת שקט . סיגל ילדתי למדי לסלוח לעצמך כי אני כבר סלחתי מזמן כי את ילדתי היפה . אל תפחדי לכי להגשים את מאויך ואז מבטיח לך שתוכלי לזכות לשקט שבאהבה שתקבלי. והכי חשוב בלי לפחד כלל בהצלחה ילדתי אלוהים.