מסר ליום אהבה

עליזה 63

New member
מסר ליום אהבה

יש לרשום שם פרטי ושם האמא. גיל יענו רק מעל 18. סטטוס משפחתי. יש לרשום 5 מילים ראשונות שיעלו כגון: אהבה פחד שלמות שמש וכיוצ"ב. אני יסכם ויתן את המסר שלי. והמסרים ינתנו בעזרת השם עד סוף השבוע.כי כידוע לכם גם לי יש את העיסוקים שלי. יאללה מי ראשון. באהבה עליזה

אני אני אני

אושרת בת דליה גיל 31 רווקה. המילים שלי צחוק שובבות חוכמה חיבוק זוגיות.

עליזה 63

New member
אושרת

את נמצאת במקום מאוד טוב בחייך כרגע. רוצה זוגיות אך לא רודפת אחרי זה. המון חיוכים מלווים את חייך ואת אישה שפשוט אוהבת את חייך כרגע ונהנית מכל רגע שלך. רק אני חשה מין איזה שהו פחד מאינטימיות למה? למדי לפתוח הכי ענק את ליבך ואז אהבה תבוא. בהצלחה.

אפשר גם?

מיכל בת דיצה בת 29.5 נשואה + 2 אהבה אושר משפחה ילדים נחת תודה מראש

עליזה 63

New member
מיכל

אני מקבלת שלמרות הכל יש לך המון נחת מחייך כרגע ומילדיך. חשה המון אהבה סביבך ובביתך. והמון ביחד . התקופה הזו טובה לכם אתם נמצאים בפריחה. ותמשיכו ככה להגדיל ולהעצים את האהבה ולפזר את האהבה . בהצלחה.

MEZAN

New member
אפשר גם ???

סיגל בת לידיה בת 34 נשואה + 2 הגשמה פחד חרטה אהבה שקט

עליזה 63

New member
סיגל

חרטה חרטה כמה שזה לוקח לנו כח . ואז בא הפחד ואומר אם לא.................. וכל הרצון שלנו נשנגשים את עצמנו על הצד הטוב ביותר ונזכה לקצת שקט . סיגל ילדתי למדי לסלוח לעצמך כי אני כבר סלחתי מזמן כי את ילדתי היפה . אל תפחדי לכי להגשים את מאויך ואז מבטיח לך שתוכלי לזכות לשקט שבאהבה שתקבלי. והכי חשוב בלי לפחד כלל בהצלחה ילדתי אלוהים.

עליזה אפשר גם?

אריאל חנה 23 רווק אהבה הוראה עבודה לימודים בריאות אני אודה מאווד.

גם אני

יונה בת בלה בת 53 נשואה + 3 בגירים. אהבה, שלווה, שלום בעולם בין כל העמים, שימור משאבי הטבע, הגשמה עצמיית.

broken child

New member
אם אפשר, אז גם אני...

לינור בת רונית. 22 וחצי. - אהבה - פחד - אכזבה - כאב - שקט תודה
עליזה יקרה.

למעלה