מסר לטלי שרון

מסר לטלי שרון

שיחקת אותה בפרק של השבוע הזה ורציתי לומר לך שאת שחקנית אדירה וגדולה ואשמח לראות אותך בעוד סרטים והצגות כבר כשהיית דורין ידעתי שאת מפוצצת בכשרון
(לא זוכרת מה שם הסדרה) בקיצור אם את קוראת או לא את עוד תגיעי רחוק
מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם (וזה בעיקבות צפייה בפרק על גילוי ה"התערבות" ריגשת אותי עד כדי דמעות) ואם את מסוגלת לגעת באנשים באמצעות טלנובלה מה תעשי להם בסרטים ?!? כולי ציפייה
שלך רוחי

מסר לטלי שרון

שיחקת אותה בפרק של השבוע הזה ורציתי לומר לך שאת שחקנית אדירה וגדולה ואשמח לראות אותך בעוד סרטים והצגות כבר כשהיית דורין ידעתי שאת מפוצצת בכשרון
(לא זוכרת מה שם הסדרה) בקיצור אם את קוראת או לא את עוד תגיעי רחוק
מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם (וזה בעיקבות צפייה בפרק על גילוי ה"התערבות" ריגשת אותי עד כדי דמעות) ואם את מסוגלת לגעת באנשים באמצעות טלנובלה מה תעשי להם בסרטים ?!? כולי ציפייה
שלך רוחי

תנסי לשלוח לה מסר ל"טלי שרון בעמ"

אפילו שהסיכויים שהיא תראה את זה שואפים לגובה ים המלח

בגלל זה העדפתי להשאיר לה

את המסר הזה כאן אני כבר יודעת שהיא יודעת שחולים עליה כאן בטח מפציצים אותה במסרים מקסימום, אולי היא תקפוץ לכאן לראות מה חדש ותראה את ההודעה הזאת רק שתדע שהיא גדולה!

i love עדי

New member
נצל

תראו , חתימה שחברה שלי מפורום עדיווה [
] הכינה על טלי , תודו שזה מהמם . היא שמה את זה כבר פעם , אבל באוף טופיק אז לא ממש ראו

מדהים !!!

אני יכולה לבקש רשות לפרסם את הבובה הזאת בבלוג שלי ? פליז... וכל הקרדיט ילך לחברה שלך ותגידי לי שהיא שיחקה אותה בגדול !!!

paperflowers

New member
אני עשיתי את החתימה חח

ומה את הולכת לעשות איתה? אם זה סתם כדי להראות אז כן, אבל קרדיט אליי

רק לשים את התמונה שלה בבלוג שלי

זה הכל... ואני ארשום שאת עשית במו ידייך המוכשרות את החתימה/ תמונה / יצירת אומנות !!
))

צודקת הכלללל!!

גם אני חולה על טלי שרון!!!!!!! אני מעריצה אותה!!!!!!!!!!!! אין עליה... היא הכי מתוקה הכי יפה הכי חמודה הכי יפה ובקיצור מ-ו-ש-ל-מ-ת!!! ובסדרה הקודמת שהיא הייתה סורין לסדרה קוראים "מיכאלה"...

למעלה