מסר לאפרוח!!!

• פותח הנושא *pank
  • פורסם בתאריך

*pank

New member
מסר לאפרוח!!!

כולה אפרוח לא יודע לעוף מנקר גרגרים על הריצפה ועוד דורש פינוק מחלקה ראשונה אז רד אל העם!!! נכון שהעם הוא בסך הכל פאנק שדווקא כן יכולה לעוף אם היא רוצה... אבל עובדת קשה להתקרקע טוב לא משנה תקרטע בחזרה לפינה!!!

א פ ר ו ח

New member
את לא רצינית

מה את חושבת שאני באמת אפרוח? זה אינטרנט ילדה. פה מותר לשקר חופשי, זה בעצם הקטע חוצמיזה נורא נעלבתי מזה ששלחת אותי לנקר גרגרים... קצת מוזר הקטע של "לרדת אל העם"...ואת העם.. ( גבר אמיתי ולא אפרוח היה חושב שזה סקסיסטי ) בא לך לפנק אותי פינוק פרסט קלאס? וזה ממש מפחיד שהשגת תמונה של האחיות שלי. הן מכוערות אה?

היייי ילדים !!!!!!!!!

לא לריב!!! ומה פתאום מותר לשקר?? מי משקר כאן?? להפך כאן אנחנו דוגלים באמת! וגרגרים הם דווקא דיי טעימים (אם מוסיפים להם כמה אבקות ... אמממ ממש מעדן
)והאחריות של פרוח דווקא חביבות בעייני מאד!!! רק טוב!!!

*pank

New member
האמת אני קצת בהלם!!!!

הייתי בטוחה שאתה כזה רך צהוב ופלומתי כזה שכיף נורא לפנק כמעט כמו חתול, ואחרי שנימאס אפשר להעביר אותך לבנג´י שלי במקום ארוחת ערב. אבל חס וחלילה לריב! כולה רציתי קצת יחס ותגובה. לגביי פינוק זה קצת בעייה, כי אני כזו פרינססה שרק יודעת להתפנק. לגביי האחיות אז בתור נשים אוליי הן קצת מכוערות אבל אם אתה דומה להם אז בתור גבר אני משוכנעת שאתה דווקא נראה מדליק. העיקר שיש לך בצד כפתור לבן שאפשר למתוח. אבל הכי חשוב יש אלוהים!!! נ.ב. אני מאוד סקסיסטית!!! ולגבי התפריט נו בפרובלמה במקום לנקר גרגרים אתה יכול ללקק שוקולד ממולא בליקר דובדבנים (העברתי אותך למחקלה ראשונה) ולסיום אולי אלוהים הוא החבר הכי טוב שלך, אבל הוא השפוט שלי!!!

למעלה