מסר לאבא

טומי32

New member
מסר לאבא ../images/Emo24.gif

אחד המסרים המרגשים ביותר עבורי היה, המסר לאבא. מדובר בבחור צעיר שהלך לעולמו וביקש להעביר מסר לאביו. כל בוקר שהוא עזב את הבית חיבק ונישק את אמא ואבא. באותו יום גורלי שהלך בפעם האחרונה מהבית לא הספיק לחבק את אביו, בגלל היות האב במקלחת. רק שלום מעבר לדלת, אבל ללא חיבוק. הבן ביקש ממני לחבק את אביו במקומו. מה אגיד ומה אומר...לא ידעתי איך למסור את ההודעה מבלי להכיר את המשפחה כלל. כפי שכבר כתבתי מקודם לקח לי שנה להעביר את כל המסרים לכל המשפחות. אבל בעיני המסר הזה של החיבוק היה הכי מרגש וחשוב. יצרתי קשר טלפוני עם ההורים....וכל הזמן ניסיתי להסביר שאני אדם שפוי (חושב כך) שעובד במ.ד.א. והם יכולים לבדוק עלי. נורא חששתי מהמפגש הזה. האב ביקש שאכתוב להם מכתב לפי הכתובת שנתן לי. ואחרי זה הם יחליטו מה לעשות. אז כתבתי להם מכתב עם כל הפרטים, לאחר כיומיים התקשרו אלי וביקשו להפגש. נסעתי אליהם הביתה....האבא פתח את הדלת וחיבק אותי כחצי שעה. בכינו שנינו כהוגן, אפילו שאני לא טיפוס רגשן לא יכולתי לעצור את הדמעות. גם עכשיו שאני כותב על זה ממש נרגש. בכל אופן בשבילי זו הקלה לספר לכן/ם על כך. מדובר במשפחה חמה שאיתם שומר על קשר עד היום הזה. עכשיו סימנתי את התיבה למטה "נא לא לפרסם את ההודעה בעמוד הראשי" מה ששככתי בפעם הקודמת ערב טוב!

cookimonster

New member
זה באמת מרגש ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מעניין, שאלת את עצמך למה דווקא לך זה קורה? כי הרי הרבה אנשים עברו מוות קליני וחזרו עם סיפורים מדהימים אבל ללא מסרים.... האם אתה מודע לסיבה למה "נבחרת" ?

טומי32

New member
שאלות יותר קלות אין לך ../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

האמת שממש אין לי מושג למה אני? כנראה שהייתי האדם הנכון, והם בחרו בי למסור מסרים. אני לא שאלתי את עצמי אף פעם למה אני?

cookimonster

New member
טוב האמת.......

אם הייתי זוכה בלוטו לא הייתי שואלת "למה אני" אז למה פה ?
בעצם דבר נפלא, בעיקר אם אתה מעביר מסרים טובים, ולמייטב הבנתי לכולם שם טוב אז המסרים בטח טובים, למרות שאני חוזרת ושואלת, סבתא שלי נפטרה לפני מספר חודשים, בנאדם מדהים, היא נפטרה בעודה צלולה ולכן לא ברור לי איזה מסר היא יכולה להעביר לי משם שלא יכלה להעביר לי מפה...... האם הם מקבלים מידע חדש עלינו שם? לא ברור.....

רותי 11

New member
קוקי הבחירות האלה נעשות על

ידי הנשמה עצמה - ועל ידי הבריאה יש נשמות שלוקחות על עצמן תפקיד מסויים כדי לקדם דברים בבריאה הם נקראים "הכוח החלוץ"

רותי 11

New member
טומי באמת מאוד מאוד מרגש

לכן אומרים כל הזמן תחיה היום כאילו זה היום האחרון בחייך

למעלה