מסר חשוב:

עברתי בשנים האחרונות תהליכים קשים במיוחד של מלחמה בעולם. בהתחלה יצרתי קשרים ושיחות עם הרבה בחורות זרות, בעיקר באוטובוס. אחר הסתבכתי עם זרים מסוכנים במקומות שונים בארץ, כי לא ידעתי איך לענות להם. באותה תקופה טיפלה בי כעובדת השמה אישה שאהבתי מאוד, וניסיתי ליצור אתה קשר אישי. היא בחרה לשמור על הגבול המקצועי ולא להישאר אתי בקשר, וזה העציב אותי מאוד. היה לי באותה יחידה פסיכולוג קליני שדיבר אליי בדרך שהעליבה אותי כדי שלא אנסה ליצור קשר עם עובדת ההשמה, וזה הזיק לי. לכן תקופה ממושכת אחר כך לא ידעתי לשוחח עם אנשים ודיברתי מוזר.

בגלל התהליכים הקשים האלה פיתחתי דעה מוטעית, שכדי להשפיע על העולם צריך להילחם. לכן הפכתי מעדין לתוקפני, ועכשיו אני חוזר להיות עדין. הבנתי שכדי להשפיע ולשפר צריך לפעול בדרך חיובית של נתינת שמחה ואהבה.

אני הולך ומתגבר על הקשיים שעברתי, רוכש תובנות חדשות ומפתח דרכי דיבור מוצלחות כמו לשוחח בעניין עם חברים על תחביבים, לפתור מריבות בהסברים שלווים, לשמור על זכויותיי ולתת הרבה אהבה ודאגה.

אני מקווה שהדיבור האוהב והמבין שלי ישפיע לטובה על הקשרים סביבי. אני מאמין שאם כולנו נדבר בדרך מכבדת, מבינה ואוהבת, העולם יהיה טוב יותר.

למעלה