מסר ושבת שלום

עליזה 63

New member
מסר מתהילים

כִּי שִׂמַּחְתַּנִי יְהוָה בְּפָעֳלֶךָ בְּמַעֲשֵׂי יָדֶיךָ אֲרַנֵּן: (פרק צב, פסוק ה) אני שמחה אלוקים שלי על הדברים שאתה נותן לי בחיי. השפע,הבריאות,אהבה,ילדים, וכל אחד מה שמרגיש לו. עבודה. והמעשים שלך יש בהם ברכה,וככל שאלך בדרך יש ברכה ושמחה בדרך. שיהיה לנו כל חיינו ברכה במעשינו ולכל עם ישראל אמן.

עליזה 63

New member
מסר ושבת שלום

עַל-אֱלֹהִים יִשְׁעִי וּכְבוֹדִי צוּר-עֻזִּי מַחְסִי בֵּאלֹהִים: (פרק סב, פסוק ח) האלוקים שלי מושיע אותי והוא כבודי. נותן בי כוח. ואני תמיד תחת שכינתו. דהיינו בימים קשים אני תחת שכינתו של ה' יתברך. הוא לא עוזב אותי תמיד איתי איזה אלוקים חזק ואוהב יש לנו. שבת שלום חברי שבת ש שלווה ומנוחת הנפש והגוף אמן.

אלוניס

New member
אמנם פועלים כאן כל מיני מחזירים בתשובה

אך עדיין זהו פורום יהדות לחילונים ולא פורום תמיכה בחוזרים בתשובה או פורום להחזרה בתשובה - אני מבקשת בכל לשון של בקשה שתכבדי את המקום ואת המטרה שלשמה הוקם.

עליזה 63

New member
אלון אני חילונית מה זה קשור

לאמונה,וזה כמו מסר יומי מתהילים,מה נהיה,אולי גם את תכבדי את השונה ממך

אלוניס

New member
אז אולי לא הבנתי

כי כאן שואלים שאלות או מעלים נושאים לדיון. רצית להעלות לדיון עניין שקשור בתהילים? אחרת - זה נראה לחלוטין כמו יותר מדי הודעות מסוג מאוד מסוים שאנחנו "זוכים" להן כאן. אין לי דבר וחצי נגד החזרה בתשובה אבל לכל דבר יש עת ומקום ומכיוון שדעת המחזירים בתשובה נשמעת די והותר לפי דעתי - לא מן הראוי שגם במקום הזה שהוקם כדי שחילונים יוכלו לקבל מידע גם בלי הטפות למיניהן - תהיה הצפה כל פעם על ידי מישהו חדש של תכנים מאוד "מחזירים בתשובה". פשוט לתשומת ליבך. בא לך להשתפך במסרים מחזקים - יש פורום נפלא לתמיכה בחוזרים בתשובה שם ממש ישמחו לשמוע ממך.

עליזה 63

New member
אלון שבוע טוב גם פה יהנו כל

אחד יכול לקחת את זה לפן האישי שלו,לא צריך להיות נגד,תשאירי ראש פתוח אולי תלמדי משהו

עליזה 63

New member
מסר וחודש טוב לכולם

קוּמָה יְהוָה הוֹשִׁיעֵנִי אֱלֹהַי כִּי-הִכִּיתָ אֶת-כָּל-איְבַי לֶחִי שִׁנֵּי רְשָׁעִים שִׁבַּרְתָּ: (פרק ג, פסוק ח) הפסוק מתיחס לקטע נניח שיש לכם במקום העבודה או השכן/ה . שרוצים להזיק ,לקחת את מקום העבודה. או סתם חבר/ה שאחד בפה אחד בלב . אז הפסוק מתיחס לקטע השם מושיע אותי,וכח מי רוצה להזיק לי אלוהי מרחיק אותם ממני. מי שבא ברע מקבל רע. מי שבא בטוב מקבל טוב,. ככה בנוי העולם. ואני אומרת כל המטרה שלנו רק לעשות טוב. אמן ואת התוצאות נשאיר בידי בורא עולם

למעלה