מסר בבקבוק

melancholy man

New member
מסר בבקבוק

אתמול או שלשום היה באמריקה טקס פרסי הגראמי, ומלבד איזה מיליון פרסים ל Dixie Chicks ולג'סטין טימברליק וכריסטינה אגילרה (כן, היא בחיים...) היו כמה דברים שקשורים שכדאי לציין. בוב דילן, הידוע בכינוי הצימרמן, זכה בפרס על Best solo rock performance (אל תשאלו אותי מה זה אומר ועל מה, אבל זה קרה...), Sly & the Family Stone או בעצם סליי סטון, היו שותפים בזכיה על Best R&B performance by a duo or group יחד עם עוד כמה אנשים שאני לא מכיר. כמו שאפשר לצפות הפרסים על מפעל חיים, קשורים אלינו יותר, The Doors זכו להכרה כאחת הלהקות החשובות והמשפיעות ברוק האמריקאי, ג'ון באעז אשת הפולק הנפלאה, זכתה להכרה גם היא וגם הגריטפול דד ואהובי Booker T and The MGs אבל העניין האמיתי היה מופע האיחוד של פוליס, שבעקבותיו הודיעו חברי הלהקה, שהם עומדים לצאת למסע הופעות חדש, נכון לעכשיו, יש אישור לתאריכים הבאים (ג'וני שים לב, יש שתי הופעות לידך לדעתי...): 05/28 - Vancouver, BC - General Motors Place 06/6 - Seattle, WA - KeyArena at Seattle Center 06/9 - Denver, CO - Pepsi Center 06/15 - Las Vegas, NV - MGM Grand Garden Arena 06/16 - Manchester, TN - Bonnaroo Music Festival 06/18 - Phoenix, AZ - US Airways Center 06/26 - Dallas, TX - AmericanAirlines Center 06/30 - New Orleans, LA - New Orleans Arena 07/2 - Saint Louis, MO - Scottrade Center 07/22 - Toronto, ON - Air Canada Centre 07/25 - Montreal, QC - Bell Centre 07/28 - Boston, MA Fenway Park 08/1 - New York, NY - Madison Square Garden 08/3 - New York, NY - Madison Square Garden

AeroTom

New member
יש לציין גם עוד משהו

שאני אישית שמחתי לראות. למרות שבאמת לא יודע כמה שנים כבר הגראמי לא הכי מעניין בעולם, טום פטי ראיתי קיבל 2 מועמדויות על ביצוע סולו השנה ברוק נראה לי, וגם על אלבום הרוק של השנה - Highway Companion. אומנם הוא הפסיד ב-2 הקטגוריות לרד הוט צ'ילי פפרז, אבל אישית שמחתי לראות שהביאו לו שם קצת כבוד עם המועמדויות, כי Highway Companion שיצא שנה שעברה הוא באמת אלבום נהדר. היה מהאלבומים שיותר עשו לי את 2006 במוזיקה. יפה שהביאו קצת כבוד גם לעוד אמנים וותיקים.

Liorking

New member
הפוליס

לא ראיתי אזכור שלהם במאמרי הפורום, אולי מישהו שמבין בהם קצת יותר יוכל לכתוב עליהם משהו. לי יש את 2 הראשונים שלהם, את Regatta de Blanc אני אוהב במיוחד. הראשון קצת בוסרי ולא הלהיב אותי יותר מדי (בחציו). שמעתי כמה שירים מהאלבומים ולא התחברתי כ"כ, במיוחד לא לאלבום Zenyatta Mondatta. אולי מתישהו אני אנסה לשמוע שוב את Synchronicity, Ghost in the Machine.

pasteran

New member
Synchronicity

מצוין. I hear the phone ringin - is that my mother on the phone איפה זה ואיפה הלקלקן הזה היום

LEATHER REBEL

New member
זה האלבום הכי טוב שלהם!

ותאמינו לי שזה לא בגלל הלהיט "ההוא", אלא בגלל כל השירים האחרים!

melancholy man

New member
ולמחרת באה ההודעה

ה"רישמית" במהלך איזו הופעה מאולתרת בוויסקי א גוגו. לגבי הפוליס עצמם, בתוך גל הפאנק היה איזה זרם תחתי שהושפע מאוד מראגיי, הפוליס היו אולי המייצגים הכי טובים של ההשפעה הג'מייקינית הזאת, הם היו גם, לפחות מלהקות הפאנק הראשונות הכי מלודיים וקלים להאזנה, מה שהפך אותם ללהקה הכי מצליחה מהגל הזה, כל כך מצליחה שקשה לזהות שהם אשכרה באו מהסצנה הזאת (ולמען האמת הם לא באמת באו משם, אבל הם קרובים מספיק מבחינתי). בקשר לאלבומים, Reggatta de Blanc הוא אולי האלבום האולטימטיבי של הפוליס, מלוטש עם המינון של אפלוליות הבאס, המקצב הג'מייקני ואוסף היטים מקפיץ, בעצם אותו הדבר ממש אפשר להגיד גם על Ghost in the Machine, כאשר אלבום הסיום שלהם Synchronicity הוא האהוב עלי ביותר, עם שני השירים הכי טובים של הפוליס מבחינתי: King of Pain ו Wrapped Around Your Finger

noosh

New member
משעשע, בדיוק אתמול הקשבתי להם

ל-Reggatta de Blanc. אני אוהבת את הפוליס, אולי זה כי גדלתי בסוף האייטיז-תחילת-הניינטיז, וזו מוזיקה שליוותה אותי מגיל קטן מאוד. כשסטינג היה פה בארץ, הוא ביצע מספר שירים לא מבוטל מתקופת הפוליס (הייתי אומרת שרובם, אבל אני לא באמת זוכרת). האמת שאני חושבת שההופעה שלו הייתה מהמוצלחות שהייתי בהן, ונכון שלא הייתי בכ"כ הרבה, אבל יותר נהניתי בה מאשר בהופעה של רוג'ר ווטרס, למשל (לא חוסמים על דברים כאלה מהפורום, נכון?
). אולי זה גם בגלל הקהל, שכלל הרבה פחות בני נוער עטויי ניטים, חולצות פינק פלויד וחוברות מילים של "החומה".

ענתגניס

New member
חבל שדווקא בתאריכים האלו

הייתי שמחה לראות את פוליס . אז מה יש בניו יורק מאמצע אפריל עד סוף מאי? מישהו? עזרה בבקשה.

למעלה