מסרים סמויים.

Witchcrafts

New member
מסרים סמויים.

בכל שבוע בפינה יועלה נושא מסויים (לאו דווקא סמוי) שעליו נצטרך לדון, לתת דוגמאות (סצינות וכיו"ב) ולהחליט על גזר הדין. הנושא: מחלות ותרופות. אני לא מצליחה לזכור מחלה אחת שתקפה את עמק המומינים. ז"א, דמות שלא הרגישה טוב מבחינה פיזית ונזקקה לתרופות, לרופא, או משהו כזה. יש להם בכלל רופא שם? אני ממש סנילית. אגב, אני לא מתכוונת לחיות פצועות שהובאו לבית בשביל טיפול, אלא לדמויות עצמן (שנפצעו, שחטפו שפעת וכד'). מה הגורם לחוסר החולי בעמק? המומינים בכלל חוו צער כלשהו? כאב פיזי?

לא נראה לי שהיתה מחלה פיזית

אבל משהו פיזי כן-שסנורקה התגלגלה וקבלה מכות בראש וכשהתעוררה חשבה שהיא נסיכה. ואין רופא..אבל יש תרופות של מומין סבתא. לא אחת יצא לראות שמומין אמא מעיינת בהם-כמו למשל המתכון לניני שעזר לה לחזור להיות נראית. ועכשיו תגידי לי- מה זו השאלה הזו 'מה גורם לחוסר החולי בעמק?' כאילו..מה לעזאזל!? כאילו באמת ישבת בכל פרק ואמרת..'שיט..למה הוא לא נפצע..איפה המחלות..' הם חיות !! לחיות אין שפעת !! וגם לא התקף לב !!

Witchcrafts

New member
התרופות של מומינסבתא!

אין לי שמץ של מושג איך שכחתי מהם. את המקרה של סנורקה זכרתי, האמת, אבל בתכל'ס הנפילה שלה היוותה עלילה, כאשר אצלי הדגש היה יותר על דברים שלא היו במרכז. והאמת שזה לא בדיוק עובד ככה.
כן יוצא לי לתהות בסדרות למה הם לא מראים שגרת חיים נורמלית יותר (שרוכים לא קשורים, שירותים, מחלות וכד'). אבל זו רק אני.~ P-:

../images/Emo101.gifמומין היה משופע

ב"ה כשסנופקין איחר לחזור , וגם אנה ארוסתו היפה של יורה הזיקוקים שסניף הביא לבית המומינים אחרי שהתעלפה עם חום... זה מה שזכור לי בנתיים ענבל

Hao

New member
אכן כן,

מומין היה משופע(כלומר חולה בשפעת?) היה קטע שבו מומין נפל למים הקרים ונהייה מצונן. אז נכון, זו לא מלריה, כולירה, קדחת הנילוס המערבי , אבל יש כבוד!

B o N u s

New member
בטח שהיה. מלא פעמים באו למומינאמא והיא

טיפלה בהם. להלן; בת דודתו של מר המיולין, מר אולן ועוד... טל :)

Witchcrafts

New member
מר אולן? אפשר תזכורת?

ומכל השרשור הסקתי דבר אחד – הדחקתי כל מחלה שקשורה למומינים. אולי אני מנסה, בתת המודע, להשאיר את המומינים נוסטלגיה פלאית וקסומה, עד כדי כך שהם תמיד בריאים. מעניין מה פרויד היה אומר על זה.

מיקי10 א

New member
שבוע חדששש!!

אז נראה לי שצריך להחליף נושא. ואם אפשר - משהו קצת יותר מחייך ... /tapuzforum/images/emo8.gif

למעלה