מסרים וחרדות

אושרת 18

New member
מסרים וחרדות

שמי אושרת אליהו (דיקשטיין) מאוגוסט התחילו וכל מני איתותים ומסרים שלילים שאני מקבלת ועקב כך התחילו חרדות ופחדים .מה הסיבה לכך? והאם אנ י צריכה לחשוש האם זה מזהיר אותי ממשהו? אושזה בא רק להפחיד אותי? ומה הסיבה?והאם יש פתרון?ובנוסף רציתי לשאול לגבי הדירה שעברתי לגור בה לא מזמן .יש לי הרגשה לא טובה כשאני נמצאת בה .ואני מרגישה בה גלים של עצבות.

רותי 11

New member
אושרת יקרה - לא כל כך הבנתי

את מה שכתבת. קצת מבולבל . את יכולה בבקשה קצת להרחיב או להסביר מחדש? על איזה איתותים ומסרים את מדברת? למה התחילו פחדים וחרדות? ומה קורה בדירה שגורם לך לעצבות ? האם זה משהו אנרגטי? או שאת רואה דברים ?

אושרת 18

New member
אני שולחת לך שוב יותר מפורט

מישהו פתח לי בכף היד. ואמר לי דברים שלילים מאד (הגרוע מכל ) והיו לי כל מני חלומות מפחידים מאז .כשהייתי גרה אצל אימי הארחנו אשה שהיתה חולת נפש בבית .וקיבלתי עליה מסר שהיא תמות עוד מעט ואחרי שבוע זה קרה. הייתי אצל רב והוא אמר שיש עליי קללה. למה התכוון? ד..א.אני סובלת מאד בגב האם יש קשר? בין הדברים? אני כיום גרה בשכירות מזה חודש אני מרגישה בדירה השכורה עצבות עמוקה ומידי פעם אני מרגישה כמו גל של עצבות נכנס לי לבטן בלי שום סיבה או מחשבה על משהו מסויים .אני מרגישה אנרגיות שליליות בדירה האם עלי לעזוב את הדירה ?או שנשקפת לי סכנה וזאת התחושה שעוברת עליי?

רותי 11

New member
אושרת מה שאת אומרת הוא מאוד עמוק

ואני מבינה שלא קל להתמודד עם מה שנאמר לך למרות שלא ממש הייתי מיחסת חשיבות למה שנאמר כי זה בעצם מה שהביא לך את כל הדברים השליליים הפחד שהחדירו בך לכן את גם מתחברת למה שקורה בבית כי כנראה אולי יש שם נוכחות שפשוט שמשדרת על התדר שלך לכן את חשה אותה אני שולחת לך מסר אישי

אושרת

כנראה שמצבך העכשוי הוא לא בשיא, ישנן דאגות רבות , כנראה מהצד המקצועי ואולי גם חברתי. דבר שכזה מכניס אותנו למגננה והנטיה להקשיב לדברים שליליים ולהעצים אותם גוברת. נסי להרגע, טפלי בגב, מצאי לך תעסוקה שאת אוהבת וגם מכניסה כסף ולאט לאט הכל ירגע.

למעלה