מסרים דרך שעון

פיבי9

New member
מסרים דרך שעון

היי רותי קורה המון פעמים שאני רואה את שעה ומס דקות זהים לדוגמא 11:11 ולכך התרגלתי. כבר תקופה אני מקבלת מספרים שחוזרים על עצמם וגם בשלטים ברחוב/מספרי מכוניות בשעון למשל: 7:17 שהספרות 17 חוזרות על עצמן בשעות שונות וכנ"ל את הספרה 27 (בדקות וגם במספרי מכוניות) לאחרונה עזבתי עבודה לאחר המון שנים ואני מבינה שאני יוצאת לדרך חדשה אבל לא מפוקסת לאן? אשמח לתקשור/עזרה מההדרכה בתחום עבודה וגם זוגיות

פיבי9

New member
היי

אין לי מושג.הציעו לי שאני אבקש מסר מההדרכה שלי ולכן שאלתי את רותי הבנתי שהרבה אנשים (לפחות בפורומים של מודעות שבהם קראתי) מכירים את התופעה הזו...

רותי 11

New member
פיבי הנה תקשור שמסביר את המספרים

או יותר נכון את זה שאנחנו רואים רצף של מספרים ואם מופיעים שני מספרים פשוט להתייחס לשני המספרים

פיבי9

New member
רותי,

מה לגבי שינוי מקצועי שחוויתי "באמצע החיים"'/זוגיות שחסרה לי מה החיים מבקשים ממני ? יש מסר מההדרכה? (כשיתאפשר לך)

רותי 11

New member
פיבי יקרה ../images/Emo140.gif

ראשית בהגיעך לגיל 35 התחלת מעגל נשמתי חדש וזה מסביר את העניין של השינוי שאת עוברת - כי כאשר אנחנו מתחילים מעגל חדש אנחנו סוגרים דברים ומקבלים המון אנרגיות להתחיל משהו חדש. אמצע החיים זה עניין של תפיסה יש כאלה שיאמרו שזה תחילת החיים השינוי המקצועי הגיע כי את אמורה לעבור את השינוי את רק צריכה לתת יותר אמון בבריאה ולזרום איתה, את מצד אחד מנסה לעשות שינוי אבל לא עד הסוף ברגע שתהיי כל כולך בתוך השינוי הדברים יזרמו בצורה חלקה יותר ואז תביני "מה החיים רוצים ממך". ובעקרון החיים אל רוצים ממך כלום את זאת שבוחרת ומחליטה לעצמה הכל כולל הכל, לכן כדאי שתשני את התפיסה הזאת כדי שתצליחי מהר יותר להגיע למה שאת צריכה לעשות תהיי יותר קשובה לעצמך ולרצונות שלך כי הם אלה שיכוונו אותך יותר מהכל למקום הרצוי לך. אני מקווה שאני לא טועה אבל אני רואה אותך כאדם סגור רגשית כי את חוששת להיפגע ואז את מעדיפה להיות כאילו חברתית אבל עד גבול מסויים שלא יגעו בך. ובשביל להגיע לזוגיות או בכלל לקטע של מערכות יחסים צריכים להיות פתוחים יותר.

פיבי9

New member
לרותי

אני מאד פתוחה בקטע של השינוי.בהתחלה קצת נבהלתי וחששתי אבל אח"כ שחשבתי בבהירות הבנתי שהכל לטובה והאמת שאני אפילו שמחה ומצפה לבאות. בקשר לקטע הרגשי את צודקת נכנסתי למעין לופ ו.......אולי בסוף תהיה לי הארה בענין כרגע המצב סטטי. תודה רותי,אני מאד מעריכה אותך על העזרה והכל.

למעלה