מסרגה 0.5

shanyz1

New member
מסרגה 0.5

אני נואשת כבר מרוב החיפושים ! התקשרתי ל30 חנויות בערך וכולן אמרו לי שהגודל הכי קטן של מסרגה שיש להם זה 0.6 ואני זקוקה מאוד לגודל 0.5 ! מישהו יודע איפה באיזור אשדוד - רחובות - גדרה - ראשל"צ ניתן לקנות מסרגה 0.5 מ"מ ? תודה תודה תודה מראש
 
בראשון אני לא יודעת אם את מכירה

יש חנות ברחוב הרצל היא נמצאת במעין סמטה בדרך לתחנה המרכזית אין לי לצערי טלפון בכל אופן כדי לך גם לברר בפורום סריגה שם בטח תהייה הרבה יותר עזרה
 
ברשותך שאלה

אף פעם לא הבנתי ממש איך עובד העניין הזה של אי ביי. האם בפריט הספציפי הזה (סט המסרגות) זו מכירה פומבית וצריך להציע הצעות או שפשוט רוכשים במחיר שכתוב שם?
 

ayala26

New member
בפריט הספציפי הזה פשוט קונים במחיר שמצויין

כלומר מיד שאתה קונה הוא שלך ולא צריך לחכות מספר ימים לראות אם זכית בו או שמישהו הציע מחיר גבוה יותר. כשיש מחיר וכפתור buy it now זה אומר ממש לקנות וכשיש מחיר וכפתור place bid זה אומר להציע מחיר ואז גם כתוב מתי פגה המכירה הפומבית וכמה אנשים כבר הציעו מחיר. ויש גם מוצרים שהם גם וגם. כלומר אפשר להציע מחיר ואפשר לקנות מיד (במחיר גבוה יותר מין המחיר ההתחלתי...)
 
*../images/Emo140.gif

משום מה זה עובד רק עם U גדולה
 

בלומה5

New member
עוד קצת מידע

יש היום תוכנות שנשלחות הביתה חינם שמלמדות איך עושים את הביד באייבי . התוכנות דוברות אנגלית אבל מאוד עוזרות .
 
למעלה