מסקרן!

מסקרן!

אותי מאוד. האם זוהי השקפת חיים או הנאה מינית? למשל מי שאוהבת להיות מלכה השקפת חייה היא שגברים נולדו לשרת אותי והינם למעשה יצורים נחותי דרגה או שזהו משחק מיני גרידא ומנהלים אורח חיים רגיל כגון בעל משפחה וילדים?

b e n k i d

New member
לדעתי...

זאת ללא ספק הנאה מינית ולא השקפת חיים ... זוג יכול להיות הכי נורמלי בעולם אים יחסים אכי נורמלים אך בכל זאת תיהיה האשה מלכה והגבר עבד ומיסביב אף אחד לא ירגיש בהבדל.. זאת לפחות דעתי אולי יש כאלה שזאת כן השקפחת חייהם אני לא יודע!

gidionline80

New member
השקפת חיים זה לא

זה דרייב יצר נטיה מינית חשק תאוה ויש כאלה שזה רק בגדר משחק שזה גם הולך כל עוד כיף להם

אייבורי

New member
תלוי

לכל אחד הצרכים שלו. לרוב זה לא דרך חיים. וואלה לא ממש יודע להסביר לך סקרן.

Master Eagle

New member
לדעתי זאת לא השקפת עולם

אני למשל לא חושב שכל הנשים נולדו לשרת אותי. אני כן חושב שמי שבאותו הזמן היא השפחה שלי, צריכה ש לשרת אותי ולעשות כדברי באותם הזמנים שבהם נחליט שכך הדבר. אין שונה הזוגיות הבדסמית הממוצעת מזוגיות רגילה. אבל, כמו בכל דבר יש תמיד מקרים קיצוניים. כך גם בבדסמ. ויש זוגות ששם זה 24/7 והשולט/ת הם שקובעים מה קורה בחיים של הנשלט/ת בכל התחומים. מאחר ואני מעולם לא הייתי קיצוני בשום דבר, אני לא כל כך מסכים גם עם התופעה הזאת אבל היא בהחלט קיימת. ההנאה ממין בדסמי וממין ונילי היא זהה מאחר והנאה היא האה וזה לא משהו שאפשר למדוד. מה ששונה זה הדרך בה מגיעים לאותה הנאה

חופ שיה

New member
לא השקפת עולם

אלא דבר שמאוד נחשק בעיני, גם הצד המנטלי וגם הצד הפיזי של הבדסמ שמביאה אותי לרמות גירוי מיני וריחוף מנטלי ופיזי (ללא קשר למין) מאוד גבוה.

למעלה