מסקרן אותי...

Chivalrous

New member
יש כאן אחד,

לזרוס הכינוי שלו. שהחתימה שלו, "כשאתה מתווכח עם טיפש, שים לב שהוא לא עושה אותו הדבר". וואללה... אימצתי.

אימצת

אבל לא הפנמת, לו היית מפנים היית חוסך מאיתנו בזמנו את הפארסה שלך עם הטלה והיית נשאר בניקך הישן לונלי, כמה חבל.

לפחות כבר לא חושבים שטלה זה אני

מסכן הטלה הזה את כולם זורקים עליו.מעניין מה הוא עשה.מחבבת אותו בלי להכיר מראש.

Chivalrous

New member
מסקרן אותי

אם אתה הוא זה שביקש למחוק את ההודעה שלך, ואיתה את כל השירשור שממנה התפתח. חבל... עד שכבר כתבת (בהודעת המשך משורשרת), שאתה מרים כוסית, ובלי להקיא. ועד שכבר נפרדת. והכי חשוב, עד שנתת לנו להבין מי אתה. ועוד משהו... דווקא מצא לי חן שהשתמשת במילים "יצור די עלוב" בשביל לתאר את מי שבמבט ראשון חשבתי שאתה. כי אם זאת לא היתה היוזמה והבקשה שלך למחוק, הרי אין שום הסבר אחר שאני יכול לחשוב עליו, שיכול להסביר מדוע נמחק. לפחות, מתנחם לי שהיו כאן לא מעט אנשים, אתמול בסביבות חצות...

באנה ילדים, קחו סוד

לחלק מהאנשים בתפוז יש אפשרות להגיע לתכני הודעות בפורום אשר לא זמינים לגולשים מן השורה. בעזרת התכנים האלה ניתן לדעת די בוודאות למי שייכים הניקים השונים. אז כל המהלכים הוירטואוזים שמבצעים כאן על מנת להסתיר שמישהו משתמש במספר ניקים הם פשוט טימטום. אני מניח שהמנהלת יודעת מי הוא מי ואם היא יודעת אז יש כאן עוד כמה שיודעים ... : )

Chivalrous

New member
מבחינתי...

המנהלת יכולה לפרסם הודעה שבה יפורטו כל הניקים השייכים לאותו המשתמש. ואבא'לה, אני שמח שהחזרת אותי לילדות. יש משהו יפה בילדים. חבל שאצל חלק מן האנשים הוא אובד עם הגיל.

יערית

New member
בבדאי

אפשר אפילו לערבב הכל בשקית אחת ולזרוק ת'קליפות על הטורבינה<אמרו מותר>

סבבית

אפשר אפילו לירוק את הקליפות ולעשות תחרות של מי מגיע רחוק יותר
מה שמותר מותר

יערית

New member
ואז נסחף

ונתחיל לצעוק "השופט בן זונה","הוא זכאי" וכו'? מתחילה להיתאמן על יריקות

ברוררררר

ואפשר גם לצעוק "אין כמו החופש" "אין כמו אמא" אופסססס נדבקה לי חתיכת קליפה מהשחורים בזוית של הפה
תסמני לי כשאת מוכנה עם היריקות

יערית

New member
איך אני אדע?

עד עכשיו אני עסוקה בלהתאמן על יריקות לגובה ולמרחק

למעלה