מסקרן אותי.

Sefy

New member
האחד לפני אחרון לא מובן לי ../images/Emo4.gif

אם זה נעשה "עם הסכמה" ובגיל מותר (16 נניח) אז למה כלא ?

זה בדיוק העיניין זה לא גיל מותר

עד גיל 16 אסור בכלל, ולאחר מכן אסור תוך כדי ניצול סמכות. מה שכן המחוקק מבדיל בין ילדות מתחת לגיל 14, שאינן מבינות את מהות המעשה כלל (כמובן שזה נתון לויכוח אבל הקו צירך לעבור איפשהוא..) ואז הדין הוא 16 שנה, לבין נערות בין גיל 14-16, שמבינות יותר, אך עדיין חסרות שיקול דעת מתאים ולכן זה עדיין אסור אך הדין הוא "רק" 5 שנים.

Sefy

New member
אני מתכוון מגיל 16 שזה כבר גיל מותר

לפחות עד כמה ששמעתי מבנות דווקא (בנים אני לא סומך עליהם) כי כמו שכבר יודעים, גיל המעשה בימינו הוא כבר די מוקדם, אפילו פה הודו כמה בנות על גיל 13 בתור גיל התחלה. אבל אם הגיל הוא 16 (לא עד 16, אלה 16+ נאמר) אז למה כלא ? ועוד אם זה נעשה עם הסכמה. כלומר, לא אונס!

מגיל 16 זה אסור אם יש יחסי מרות

שוב, אבחנה דקה של המחוק (ולדעתי גם הגיונית), בין 16-18 בגדול מותר, אבל לא אם יש יחס מרות, או השגחה וכדומה בין הנערה לבגיר. יש חוק מקביל גם מעל גיל 18, ההבדל הוא שמעל גיל 18 זה יחסי מרות בעבודה, ומתחת לגיל 18 יש גם יחסים של השגחה וחינוך.

Sefy

New member
אז רק כדי שזה יהיה מסודר ../images/Emo9.gif

אם יש הסכמה בין זוג (לא יחסי מרות!) כאשר אחד מהם 16 אז אין כלא ?

אין, אתה יכול לשכב עם האחיות

הקטנות של חברים שלך. למרות שתמיד היא יכולה לטעון שכן היו אילו יחסי מרות...

Sefy

New member
מכיוון שאני לא מחפש שום סקס...

ולחברים שלי אין אחיות קטנות, אז אני לא דואג הרבה

לשם הסדר - אין לי מושג!!

זה מה שאני הבנתי מהחוק עם ידיעותי המוגבלות. ** המערכת מסירה כל אחריות מן הכתוב ע"י הכותבת הנל בשרשור שלהלן. הכותבת אינה עו"ד. (זה מה שחסר לי, שאחר כך תלך לכלא ותאשים אותי
)

Sefy

New member
חס וכרפס שאני יאשים אותך ../images/Emo8.gif

קודם נחכה עוד שנה שנתיים שיהיה לי סקס, אחרי זה נחשוב על להאשים

אז לא ברור לי כעת מהו ההבדל

בין מעשה סדום לאונס.
ולא ברור לי איך הבנת את כל זה כי אני הלכתי שם לאיבוד. כנראה שלא למשפטים נולדתי.

ההבדל בין מעשה סדום לאונס

ההבדל בין מעשה סדום לאונס - * אונס הוא החדרת חלק גוף או חפץ לאיבר מין * ואילו מעשה סדום הוא החדרת חלק גוף או חפץ לפי הטבעת או לפה (לכן חוק האינוס מנוסח בלשון אישה, כי למעשה לא ניתן לאנוס גבר אלא "רק" לבצע מעשה סדום). (פעם הבאה דברי איתי לפני, אני אשלח לך מפה
)

Sefy

New member
יש!!! נתת לי הוכחה סוף סוף!!

שאי אפשר לאנוס גבר! נה! לכל הבנות שהתווכחו איתי

לא מדויק, זו אינה הוכחה

ראשית, מעשה סדום בכפיה דינו כדין אונס. שנית זה החוק, לא ההגדרה! את ההגדרה המדוייקת צריך לבדוק במילון. (אם למשל היא אומרת - יחסי מין בכפיה - הרי שכן ניתן, אם היא אומרת החדרה לאיבר המין - הרי שאי אפשר...)

Sefy

New member
ואיך בדיוק אפשר לכפות על גבר ? ../images/Emo6.gif

אם הוא לא רוצה, העניין "מדלדל" לחלוטין! ואז אין אפשרות לאונס

תתפלא,

לא זוכרת איפה הייתה הכתבה על המקרה [אם הייתי זוכרת לפחות שמות או טווח תאריכים, הייתי מחפשת אותה, אבל נבצר ממני] שבו שלוש בחורות תפסו טרמפ עם בחור, קשרו אותו, הצמידו גומיות משרדיות לאיבר מין [מה שמביא לזקפתו. נדמה לי שהוזכרו שם 30 גומיות] ועברו עליו אחת אחרי השנייה. מעבר להשפלה, לפגיעה הנפשית, ולסבל הרגעי, דבר כזה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך עד כמה שאני הבנתי. אז אל תפתח פה לשטן..

Sefy

New member
גומיות ? ../images/Emo12.gif

מה כבר גומיות יכולות לעשות ? מילא היית אומרת שהן היו חתיכות, אבל גומיות ??

כמו שאם תשים גומיה על היד, זה יעצור

את לחץ הדם, כך גם על הזין. והם דאגו [בצורות שאני לא רוצה לדמיין] שהדם יתרכז בזין ולא מחוצה לא.

Sefy

New member
גררר... זה מזכיר לי קונדום ישראלי!

לא שאני מבין איך הן העמידו אותו מלכתחילה

ההגדר היא

1. מעשה שנעשה לאדם בעל כורחו. 2. תקיפת אשה ובעילתה בעל כורחה. - אבן שושן - אבל ההגדרה הזו לא ממש חד משמעית..

למעלה