אממ אבל למה לעושת את זה ?
כיאלו.. בסוף זה יתגלה לא ?
אם אני יוצא עם מישהי ? עד שסוף סוף אחרי כל התקוות והכל אני יצא עם משהי אז להכיר מישהי אחרת ?
נראה לי לא.. לא יודע.. כאילו למה לחפש מישהי אחרת מלחתחילה ? נגיד, אם אני עם מישהי אז .. כאילו.. טוב לי איתה ואני רוצה לבנות איתה קשר.. ולראות לאן זה יתפתח ולאיזה מקומות קסומים אפשר למצוא ביחד,
ואם לא טוב לי איתה.. אז יש 2 ברירות או שמנסים לפתור את איך להיות ביחד ולהסתדר למרות הקשיים כלומר אני יילך חצי לכיוון שלה והיא תילך חצי לכיוון שלי ואז נממש את הרעיון הזה שנקרא זוגיות או שניפרד.. ואז אני יחפש מישהי אחרת
אני לא רואה סיבה הגיונית למה שמישהו שיוצא עם מישהי אחת יוצא לו להכיר מישהי אחרת..
אבל אם אני יכיר ? ככה סתם בעבודה ? אז ברור שאני יגיד לה שאני יוצא עם מישהי.. אני יצרח שאני יוצא עם מישהי
אני יצעק לעולם שיש לי אהבה ואני אוהב אותה.. ואני.. אני ..לא יגיד את זה אני יצעק את זה...
אני לא מבין מה זה רק דייטים ?
את באמת חושבת שיש דבר כזה רק.. דייטים

מה זאת אומרת זה רק דייטים ?
דייטים זה מתחיל לבנות רגעים קסומים וקסם בין שניכים..
זה הבסיס של הקשר
זה מה שתספרו עליו אחר כך לילדים.. זה להכיר.. זה לכוות
זה לא רק דייטים.. ואם הבחורה החדשה נראית לי ?.
זה רגש אנושי שאי אפשר להתכחש אליו, שעוד בן אדם יוכל להראות לך.. זה נורמאלי ואפילו אנושי.. אני פשוט יצטרך להבין שיותר חשוב לי להיות כעם הבחורה שאני עכשיו מאשר להיות עם מישהי חדשה...כאילו תמיד יהיה את הרגש הזה של וואו חדש.. אבל.. זה כמו שאת מוצאת מנה ממש טעימה במסעדה ואז הם תמיד יכולים להכניס מנות חדשות שתגידי וואו זה מגניב.. אבל.. האמת ? שאת המנה שלך שאת למדת איך לאכול אותה, ולמדת מה לאהוב בה, ואת אוהבת את הטעם שלה.. אם את אוהבת את המנה שלך והיא מנה טעימה.. אז.. למה לכל הרוחות להחליף אותה ?
אני פשוט יחשוב על כמה קסום יהיה הערב שלי עם הבחורה שאני יוצא איתה.. ואני מאמין שזה יעבור לי הרגש הזה שהבחורה "תראה" לי...
ואגב אני לרוב מתחבר מהעבודה.. לא מהאייפון