מסקרן אותי..

מסקרן אותי..

בוקר אור פורום!

שאלה מסקרנת, האם אי פעם סיפרתם שקר בשביל להתחיל קשר עם מישהו?
כלומר לא שקר של מראה לאדם שאתם מתכתבים איתו.
נגיד רציתם מישהו, האם שיקרתם לגבי עצמכם כדי שהוא יביע עניין?
אמרתם שאתם אוהבים אותם דברים למרות ששנאתם,
אמרתם שאתם גרים במקום מסויים כשאתם לא,
שהסטטוס הזוגי שלכם שונה ממה שהיה?
רק כדי להשמע יותר מתאימים לצד השני ממה שבאמת התאמתם?

marioForever

New member
בוקר אור :)

מה את עושה שאת תמיד פה בבוקר ?:)
נענה:(
שאלה מסקרנת, האם אי פעם סיפרתם שקר בשביל להתחיל קשר עם מישהו?
כלומר לא שקר של מראה לאדם שאתם מתכתבים איתו.

אמממ לא שזכור לי ...
נראה לי מיותר כי ברגע שזה יתגלה כאילו הלכה כל הקטע של זה..

נגיד רציתם מישהו, האם שיקרתם לגבי עצמכם כדי שהוא יביע עניין?

אמממ.. לא ?
אני זה בערך מה שיש..
כאילו .. אני רוצה שיאהבו אותי בגלל מי שאני.. ולא בגלל מי שאני לא..
ושאני מכיר בקשר וכל זה.. אז זה כאילו.. זה מה שיש.. זה מה שמגיע...
לא יותר טוב.. ולא פחוט טוב...
בסוף לא משנה כמה מסכות תשימו זה יירד...
ועדיף להתחיל קשר שהוא טוב ואמיתי (הדגש עם 200 דגשים על אמיתי) מההתחלה

אמרתם שאתם אוהבים אותם דברים למרות ששנאתם, ?
אף פעם...
כשאמרתי שאני אוהב אף פעם לא קיבלתי באותו הזמן את התשובה גם אני אוהבת אותך.. ואף פעם לא שיקרתי

אמרתם שאתם גרים במקום מסויים כשאתם לא,

לא.. אממ אני גר ברמת גן בדירה שאני משכיר.. אין פה מה לשקר... לא יודע אפילו ולא יכול לחשוב על סיבה למה לשקר

שהסטטוס הזוגי שלכם שונה ממה שהיה?
רק כדי להשמע יותר מתאימים לצד השני ממה שבאמת התאמתם?

אני רווק....הלוואי שהסטטוס הזוגי היה שונה... אני הייתי מאוד מאושר מזה ואז לצרוח לכל העולם שיש לי אהבה ! ...

חח אני נכנסת מהאייפון, כמוך

הכוונה שלי היתה יותר נגיד... האם אמרת למישהי שאתה אוהב אותם דברים כמוה כדי שכאילו יהיו לכם דברים משותפים,

או נגיד יצאת עם מישהי, ואיכשהו יצא לך להכיר מישהי אחרת... האם תספר לה שאתה יוצא עם מישהי? או שבגלל שזה רק דייטים, ובגלל שהבחורה

החדשה נראית לך, אתה תגיד שאתה פנוי?

marioForever

New member
אממ אבל למה לעושת את זה ?

כיאלו.. בסוף זה יתגלה לא ?
אם אני יוצא עם מישהי ? עד שסוף סוף אחרי כל התקוות והכל אני יצא עם משהי אז להכיר מישהי אחרת ?
נראה לי לא.. לא יודע.. כאילו למה לחפש מישהי אחרת מלחתחילה ? נגיד, אם אני עם מישהי אז .. כאילו.. טוב לי איתה ואני רוצה לבנות איתה קשר.. ולראות לאן זה יתפתח ולאיזה מקומות קסומים אפשר למצוא ביחד,
ואם לא טוב לי איתה.. אז יש 2 ברירות או שמנסים לפתור את איך להיות ביחד ולהסתדר למרות הקשיים כלומר אני יילך חצי לכיוון שלה והיא תילך חצי לכיוון שלי ואז נממש את הרעיון הזה שנקרא זוגיות או שניפרד.. ואז אני יחפש מישהי אחרת
אני לא רואה סיבה הגיונית למה שמישהו שיוצא עם מישהי אחת יוצא לו להכיר מישהי אחרת..
אבל אם אני יכיר ? ככה סתם בעבודה ? אז ברור שאני יגיד לה שאני יוצא עם מישהי.. אני יצרח שאני יוצא עם מישהי
אני יצעק לעולם שיש לי אהבה ואני אוהב אותה.. ואני.. אני ..לא יגיד את זה אני יצעק את זה...
אני לא מבין מה זה רק דייטים ?
את באמת חושבת שיש דבר כזה רק.. דייטים :(
מה זאת אומרת זה רק דייטים ?
דייטים זה מתחיל לבנות רגעים קסומים וקסם בין שניכים..
זה הבסיס של הקשר
זה מה שתספרו עליו אחר כך לילדים.. זה להכיר.. זה לכוות
זה לא רק דייטים.. ואם הבחורה החדשה נראית לי ?.
זה רגש אנושי שאי אפשר להתכחש אליו, שעוד בן אדם יוכל להראות לך.. זה נורמאלי ואפילו אנושי.. אני פשוט יצטרך להבין שיותר חשוב לי להיות כעם הבחורה שאני עכשיו מאשר להיות עם מישהי חדשה...כאילו תמיד יהיה את הרגש הזה של וואו חדש.. אבל.. זה כמו שאת מוצאת מנה ממש טעימה במסעדה ואז הם תמיד יכולים להכניס מנות חדשות שתגידי וואו זה מגניב.. אבל.. האמת ? שאת המנה שלך שאת למדת איך לאכול אותה, ולמדת מה לאהוב בה, ואת אוהבת את הטעם שלה.. אם את אוהבת את המנה שלך והיא מנה טעימה.. אז.. למה לכל הרוחות להחליף אותה ?
אני פשוט יחשוב על כמה קסום יהיה הערב שלי עם הבחורה שאני יוצא איתה.. ואני מאמין שזה יעבור לי הרגש הזה שהבחורה "תראה" לי...

ואגב אני לרוב מתחבר מהעבודה.. לא מהאייפון

לא

רוצה להכיר את מי שרוצה להכיר אותי
לא את מי שרוצה להכיר את התחפושת שלי,
הרי לא כל יום פורים :)

Megie

New member
לא.

לא ולא ולא.
כלום מאלו, לעולם.
זאת אני -what-you-see-is-what-you-get
אני רוצה שהוא יתאהב בי כמי שאני, גם אם אני שונה או חושבת אחרת או שיש בי דברים שהוא פחות אוהב-אם על סמך אלו הוא ייפסול, לפחות הייתי אמיתית עם עצמי ואני יודעת שזה לא מתאים-ולא מכרתי לו דמות שהיא מישהי אחרת שתתגלה בהמשך.

שלום

הרבה אנשים משקרים לפעמים. אני נגד שקרים, גם שקרים שעוזרים. אני משתדל להגיד אמת, לפעמים רק חצי-אמת אם צריך. להסתיר את האמת זה יותר טוב מלשקר.

למעלה