מסקרן אותי לדעת

uzihen

New member
מסקרן אותי לדעת

האם יש בפורום הזה מפגשים מידי פעם?

מפגשי פורום, פבל.

כאלה שבהם חברי הפורום שמכירים איש את רעהו וירטואלית, נפגשים במציאות. זו הזדמנות נפלאה לראות אילו ווירדוז באמת מאכלסים את הפורום

Bluescale

New member
מפגש כזה

הוא חצי ריאלי
ז"א חצי מהאנשים פשוט לא יגיעו אם לא יותר מחצי. יש לנו פה מגוון של אנשים שגרים במגוון מקומות בארץ. זה רעיון שכבר העלנו

אבל פבל,

בפחות או יותר כל פורום שקיים נהוג לקיים מדי פעם מפגשים, שמתבררים כמוצלחים מאוד בדר"כ, אם הם מאורגנים כמו שצריך. אפילו אם לא כל חברי הפורום יגיעו למפגש, אני מאמינה שאפשר יהיה להרים אחד כזה. לגבי המיקום - נהוג לבחור מקום מרכזי בארץ (או ליתר דיוק, הגג/טאוור רקורדס של עזריאלי בת"א) שאליו כל אחד מחברי הפורום יוכל להגיע בלי יותר מדי מאמץ וחירוף נפש.

Bluescale

New member
נכון, את צודקת

נעלה את זה לבדיקה עוד בחופש הזה ונראה מה אפשר לעשות

uzihen

New member
אני בטוח מגיע

אני גם מאמין שאם במפגש הראשון לא יבואו הרבה אז במפגשים הבאים יבואו יותר וחוץ מזה הרבה פעמים מפגשים של מספר מועט של חברה הם יותר עמוקים וממלאים או אולי נשתמש במילה צלולים (-:

EndOfAllHopes

New member
המממ

קצב תחלופת האנשים בפורם הזה גבוה למדיי ולכן לא ממש מתפתחת פה קהילה, נראה לי זה למה אין ממש מפגשים...

uzihen

New member
לדעתי זה רק נדמה שאין כאן קהילה

לדעתי רוב הגולשים רק קוראים הודעות ומעט כותבים לכן הקהילה קיימת , זה רק שאלה של יוזמה, אז ילה בואו נרים את הכפפה

tlccccas

New member
סתם שאלה

האתר "טפוז" לא יכול לשדרג את הפורום הזה? זאת אומרת לעשות פורום שאפשר לפתוח בו דיונים כמו כל פורום אחר? טוב בלי יותר מידי לפרט, אני יראה תמונה http://img62.imageshack.us/img62/371/52960383wy5.jpg משהו כזה..בסגנון.. זה יכול להביא הרבה אנשים לפורום, זה יפתח את הפורום ויגרום לו להיות יותר רציני. אתם לא חושבים?

למעלה