מסקנת היום

מוותק

New member
מסקנת היום

לא לסמוך על חברות.......... אני ממש ממש לא מבינה ... יצאתי עם חברה ועם מישהו שחברה אחרת ניסתה לסדר לה, לפאב עם חברים. בדרך התקשר ידיד שלי (למי שעוקב אחרי הסיפורים שלי זה הבחור בן ה 20 מהפאב...) הציע לי לבוא אליו ובסוף סיכמנו שהוא בא אלי...הכוונות היו ברורות לשני הצדדים. בדרך חברה שלי ואני שמענו איזה שיר והיא אמרה שזה מזכיר לה תקופה טובה שהייתה לה עם מישהי שהייתה חברה מאוד טובה שלה ושמבאס אותה שהן רבו בגלל גבר... אני אמרתי שבחיים לא רבתי עם אף חברה על בחור, ובפעם היחידה שחברה ואני רצינו את אותו אחד שתינו ויתרנו... חברה שלי אמרה שהמריבות שלחה כמעט תמיד היו בגלל גברים. חברה שלי והדייט שלה הורידו אותי איפה שקבעתי עם הבחור (נקרא לו א'). ל א' ולי אין כוונות רציניות אחד כלפי השני אלא רק סקס... כשהגענו אלי הוא שאל אותי על חברה שלי ואמרתי לו שהיא יוצאת עם הבחור שהיה איתה ברכב. הוא ביקש שנתקשר אליה ונראה מה היא חושבת עליו, אמרתי סבבה כי היה לי ברור ש שלי מיד תגיד לו שהיא לא מעוניינת כי היא יודעת מה אני רוצה ממנו... אבל לא !!! היא שיתפה פעולה !! וזו חברה שלא דיברתי איתה חודשיים עד לא מזמן וכנראה שגם מהיום ועד בכלל... אאאאאא זה כ"כ מרגיז. המסקנה - ????!

Vdrums

New member
אם לא דיברת איתה חודשיים אז

אתם באמת לא ממש חברות.

דוVשה

New member
ררררררררררררררררררררררר

תומר! אתה חייב לצאת מכל הקטע הזה של הכללות כל הזמן! בלי שומקשר לנושא המדובר [מותק, אתך הסליחה], יש אנשים שלא מדברים אחד עם השני חודשים ואח"כ, כאילו הפסיקו לדבר רק לפני שנייה. חברות לא נמדדת בכמות הזמן שמדברים בו אחד עם השני.

Vdrums

New member
חברות זה קשר בין שני אנשים.

לדעתי קשר לא מתקיים אם לא מדברים/מתכתבים/מפליצים וכו' אחד עם השני, שבוע, שבועיים סבבה, אבל חודשיים זה הרבה זמן להגדרה של חברות. לא הכללתי שום דבר.

דוVשה

New member
קבעת עובדה

אם אתן לא מדברות חודשיים אתן לא חברות. זה שמבחינתך קשר אמור להתבסס על דברים מסויימים לא אומר שזו נחלת הכלל.

Vdrums

New member
מן הסתם אני מניח שמה שאני אומר

כאן זו דעתי, אם כל אחד יחשוב שכל הודעה של מישהו זה קביעת עובדות יהיה פה הרבה בלגן. לא דיברתן חודשיים אז כן אולי הקשר הזה רופף וקרה מה שקרה.

מוותק

New member
חברה הכי טובה שלי ואני רבנו פעמיים

ולא דיברנו כמה חודשים אפילו כמעט שנה וכמו שהבנת היא עכשיו החברה הכי טובה שלי ואני החברה הכי טובה שלה. והיא בכלל בלוס אנג'לס... אין קשר בין זה שלא דיברנו לחברות שלנו היום. כמו כל בן אדם לכל אחת מאיתנו יש אופי שונה ודברים שצריך להכיר, יש דברים שלוקח זמן להתגבר עליהם. במקרה של החודשיים אני לא הסכמתי לקבל יחס מסויים מאותה חברה ובתור מרוקאית לקח לה הרבה זמן להתקשר להתנצל, אבל זה קרה בסוף. בקיצור, היא מבחינתי חברה.

כפרה, עיניים (אף אוזן גרון) שלי

איך הגעת למסקנה הזו? יש לי חברה מגיל 3 (כן, 22 שנה עוד מעט..) ויש מקרים שאנחנו לא מדברות כמה חודשים. עדין היא חברה מאוד טובה, שיודעת עלי הכל ואני יכולה לספר לה הכל. כשאנחנו מתראות או מדברות מלמבד העידכונים זה כאילו עברו יומיים. אתה יכול להגיד שהיא לא חברה שלי?

לא מסכים

לפעמים אתה בתקופות שאתה עמוס אז קורה שאתה נעלם (אני מדבר על עצמי ספציפית) יש לך את החברים שאתה רואה פעם בחודשיים וגם הם יכולים להיות חברים מאוד טובים וקרובים ולהתעדכן, הכל גם שאלה של מיקום ואיפו אתה נמצא.

המסקנה שלי:

את צריכה, קודם כל, לקחת זמן עם עצמך (אולי אפילו להקפיד על הניתוק מהבחור הזה בינתיים, כי הוא מבלבל אותך), ולהבין מה את באמת רוצה. כי כמו שאמרתי, יש בך לדעתי רצונות סותרים, ועליך לברר איזה מהם גובר על האחרים. יום אחד את כותבת, שהתייחסותו אליך כקשר מיני נטו וארעי פוגעת בך. יום אחרי זה את אומרת, שהוא זה שמאוהב בך ואת לא יודעת איך לסיים את זה בלי לפגוע. בואי נתעלם מהסתירה ונניח, שאכן התפתחה בך אדישות ואת מרגישה כמו בהודעה השנייה. אבל אם כך הדבר - אז מה שקרה אתמול אמור היה לשמח אותך. הנה מצאת דרך להיפטר ממנו ללא נפגעים. אולי תבררי עם עצמך, למה במקום לקפוץ על המציאה את כועסת. לגבי החברה - אל תמהרי לפסול ולשפוט אותה. את הרי מצהירה, שהבחור הוא סקס ותו לא. יכול להיות, שהיא הניחה שזה לא יפריע לך. להרבה אנשים זה לא היה מפריע, להיפך - אם היה לי סטוץ או יזיז שאני מחבבת - הייתי רק שמחה אם הוא היה מתאים לחברה שלי. אז לפני שאת כועסת עליה, תבהירי לה שזה בכל זאת מפריע ותראי איך היא תגיב. וכמובן שתבררי עם עצמך במקביל למה זה באמת מפריע.

מוותק

New member
לא לא לא לא.... בחור אחר... ! ../images/Emo5.gif

... זה לא הבחור הזה בכלל.... זה בחור אחר. חוצמזה... לא כתבתי מעולם שהקודם מתייחס אלי כקשר מיני בלבד וזה פוגע בי... כתבתי שאני מפחדת להפגע בסוף. ואח"כ כתבתי שהקשר שפחדתי שאני אפגע ממנו כי לא ידעתי מה אני רוצה כבר לא מתאים לי כי הבחור נהיה רציני מדי. ההודעות שלך מאוד ישירות, ונורא מרגיז שאת כנראה לא קוראת את כל ההודעה ומגיעה למסקנות כי את כל פעם מבינה דברים אחרים לגמרי ממה שכתוב...

אז קודם כל - סליחה !

אבל גם אחרי התיקון, המהות נשארת אותה מהות. מדובר בבחור שהוא לטענתך רק לסקס. יכול להיות, שהחברה חשבה שזה לא יפריע לך - עובדה שהיא לא עשתה שום דבר מאחורי גבך. תבהירי לה שזה כן מפריע מסיבה כלשהי, ואז תראי אם היא מתחשבת או לא.

ס22ית

New member
המסקנה- לא לסמוך על אף אחד...

לפעמים גם חברות טובות (כביכול) תוקעות סכין בגב. צריך להזהר ולפתוח את העיניים תמיד.

המבחינה

New member
מסכימה איתך ומבינה לליבך!!!

תמיד טוב לשמור על הקלפים קרוב קרוב אלייך נדיר שמוצאים חברה טובה באמת.... הגבר תמיד יפרק את החברות אם הקשר לא היה אמיתי!!

PreDirector

New member
קודם כל

לדעתי חברה טובה בשביל בחורה זה פשוט מישהי שהיא חולקת איתה הרבה רגשות וחוויות מה שנותן להן(לחברות) הרבה אמפטיה והזדהות אחת עם השניה, אגב תומר ,לבנות יש מימד זמן שונה משלנו. בית כל אמרתי לך כבר, צאי מהפאב הזה! ,לכי למועדון ,בפאב יש רק אנשים עצלנים. גימל כל תמצאי חבר , ככה לא תצתרכי חברות, וגם אם הם יעשו לך משהו את תשימי עליהם @#$ (<--מה זה?) דלד כל תחזרי לפיסקה הראשונה ותשנני שוב..

בואנ'ה גם כך יש יותר מדי

סטריאוטיפים, אז אתה ממציא עוד כמה? תתעורר, יש המון גברים שמסוגלים לשמור על חברות אמת בשלט רחוק. הזדקקות לקשר יום יומי עם החברים אינה מאפיינן של גבריות אלא של תלותיות. ד"א, יכול להיות שאתה בכלל רואה את העולם דרך פריזמת התלותיות, אחרת אי אפשר להסביר למה אתה מניח שמי שיש לו בן זוג אינו זקוק לחברים.

בנות לבנות זאב

זה הדבר היחידי שאני לא מבינה אצל בנות מיננו.... רבאק, אצל גברים זה כמעט אף פעם לא קורה ואצלנו - נכנס רגש ועל הזין כל השאר... אני באופן אישי לא בקטע של לריב על גברים וזה כולל ידידים אבל חופשי חברות שלי מסוגלות לפעמים לעשות את השטויות האלו.... יש לי עכשיו קטע קצת לא נעים... חבר של חברה הכי טובה שלי ואני התיידדנו מאוד.. לחלוטין אפלטוני ואני ממש לא נמשכת אליו אנחנו לגמרי אבל באותו ראש ולכן נוח לו לפעמים לדבר איתי ולי איתו... חברה שלי לא ממש אהבה את זה אבל היא נכנעה לזה כשהיא הבינה שזה לא לעניין להכנס שם ונתנה לנו לזרום עם זה אבל מה היא הציבה תנאי אחד וזה שלא נצא בלעדיה... עכשיו לולא הייתי מכירה אותו דרכה - לא ממש היה מעניין אותי מה היא אומרת אבל בגלל שכל ההכרות שלנו נוצרה מהחברות בינהם אז אמרתי לה שאני לא אעשה לה משהו מאחורי הגב ו/או משהו שבניגוד לרצונה בכל הקשור אליו. היא לא יודעת להסביר מה מפריע לה בזה ואני לא ניסיתי אפילו לשכנע אותה אמרתי לה אני רוצה היא אמרה לא מתאים לי ובזה נסגר הנושא... חברות זה מעל לכל ואסור לתת לאף אחד להכנס בחברויות שלכן... לא בנות ועל אחת כמה וכמה לא בנים.... את רוצה מישהו - הוא לא רוצה אותך ורוצה את חברה שלך - זה מה יש אלו החיים ולפתות אותו לשכב איתך כדי לפגוע בה לא יפתור לך שום דבר אלא רק יראה לך כמה את חרא של בן אדם.... זהו, הוצאתי קצת קיטור כי סיפורים כאלו ממש מביאים לי את הג'ננה... יום טוב

למעלה