מסקנות שבדרך

מסקנות שבדרך

אחרי צפייה באמצעי המדיה בשלושה חודשים האחרונים ,
אני יכול לדווח שנעשים מאמצים לצייר תמונה עגומה של המציאות ,
מסכנים עניים מתאבדים יוקר המחיה ושאר צרות פוליטיות או איומים קיומיים על המדינה .
וזה ריטואל קבוע שהעם נוהג בו כאשר הוא חייב למנדהוא כסף ויודע שהוא אשם ולא מעוניין לשלם את חובותיו ,
רק הבעיה כשחיים לנצח אתה נתקל באותם ריטואלים שכבר מזמן נפטרו , החוצפה הישראלית אינה יודעת גבולות
שעל כתבות תקשורת של פעם מצמידים להם תאריכים חדשים ,
וכך אני משתומם לי , אותם רבני תקשורת מתו עוד הפעם , אותם סלבס מסתבכים , אפילו האמבוש זה תוכניות משנות ה-80 ,
פשוט ממחזרים עושים בועת תקשורת , ויש יס מנים , שדואגים להעלות את המשומש מפעם בתור אקטואליה .
מה הרטרו עובד שעות נוספות , מה אין חיים ראליים של הזמן הנוכחי ,
או ששוב פעם נתפס העם בקלקלתו , ואז עושים את הריטואל של מסכנים והחיים קשים ,
ואני לא קונה את זה לרגע ,ומה איתכם מעלים אקטואליה מאמצעי התשקורת ,
או באמת מדווחים מהשטח על המיסטי בפורום מיסטיקה , כמו כינוסים או מגמות בתחום המיסטי ,
ומוסיפים מידע על המיסטי כי קורה הרבה בשטח הזה , ורק אצלינו מעלים אקטואליה משומשת .
מה יהיה ?
דוד

neophile

New member
צודק

כשלא רוצים לכסות את מה שבאמת קורה מביאים כל מני אייטמים שכאלה , שערוריות לא רלוונטיות למיניהן.

רוב ה"עיתונאים" הם כבר מזמן לא עיתונאים אלה הם מקבלים את הידיעות המוכנות ישר ממשרדי התאגידים ששולטים בהם .

בכלל כל ה"אקטואליה" זה אין חדש תחת השמש , בלי שום ראייה היסטורית שזה אכן ככה , בלי שום התייחסות לעבר.
הרי חשיפה עיתונאית אמתית בייחוד של שחיתות צריכה להביא לתוצאות מעשיות , לשינויים אבל לא נעשו שום שינויים ... הכל קוסמטי אבל הם צריכים לשמור על העמדת פנים שהם עיתונאים אמתיים ... והציבור הלא מיודע , הבור , קונה את זה בגלל שהוא עובר טמטום מכוון על ידי תכניות ריאליטי (שהן בכלל לא ריאליטי אלה מופקות ...)

לכאורה התקשורת ההמונית הייתה צריכה להביא לכך שאנשים יהיו מיודעים במה שקורה באמת אבל במקום זה היא מוצפת במידע מטמטם.

גם באקטואליה יש מיסטיקה

אני רואה שהרבה לכלוך יוצא עכשיו החוצה,
נחשף לאויר,
מוציא את הצביעות והרקבון של החברה,
אני רואה זאת כסימנים של העידן החדש,
שמכריח את כולנו להפוך את השטיח
ולגלות את הזוהמה מתחת לו...

למעלה