מסקנות שבדרך
אחרי צפייה באמצעי המדיה בשלושה חודשים האחרונים ,
אני יכול לדווח שנעשים מאמצים לצייר תמונה עגומה של המציאות ,
מסכנים עניים מתאבדים יוקר המחיה ושאר צרות פוליטיות או איומים קיומיים על המדינה .
וזה ריטואל קבוע שהעם נוהג בו כאשר הוא חייב למנדהוא כסף ויודע שהוא אשם ולא מעוניין לשלם את חובותיו ,
רק הבעיה כשחיים לנצח אתה נתקל באותם ריטואלים שכבר מזמן נפטרו , החוצפה הישראלית אינה יודעת גבולות
שעל כתבות תקשורת של פעם מצמידים להם תאריכים חדשים ,
וכך אני משתומם לי , אותם רבני תקשורת מתו עוד הפעם , אותם סלבס מסתבכים , אפילו האמבוש זה תוכניות משנות ה-80 ,
פשוט ממחזרים עושים בועת תקשורת , ויש יס מנים , שדואגים להעלות את המשומש מפעם בתור אקטואליה .
מה הרטרו עובד שעות נוספות , מה אין חיים ראליים של הזמן הנוכחי ,
או ששוב פעם נתפס העם בקלקלתו , ואז עושים את הריטואל של מסכנים והחיים קשים ,
ואני לא קונה את זה לרגע ,ומה איתכם מעלים אקטואליה מאמצעי התשקורת ,
או באמת מדווחים מהשטח על המיסטי בפורום מיסטיקה , כמו כינוסים או מגמות בתחום המיסטי ,
ומוסיפים מידע על המיסטי כי קורה הרבה בשטח הזה , ורק אצלינו מעלים אקטואליה משומשת .
מה יהיה ?
דוד
אחרי צפייה באמצעי המדיה בשלושה חודשים האחרונים ,
אני יכול לדווח שנעשים מאמצים לצייר תמונה עגומה של המציאות ,
מסכנים עניים מתאבדים יוקר המחיה ושאר צרות פוליטיות או איומים קיומיים על המדינה .
וזה ריטואל קבוע שהעם נוהג בו כאשר הוא חייב למנדהוא כסף ויודע שהוא אשם ולא מעוניין לשלם את חובותיו ,
רק הבעיה כשחיים לנצח אתה נתקל באותם ריטואלים שכבר מזמן נפטרו , החוצפה הישראלית אינה יודעת גבולות
שעל כתבות תקשורת של פעם מצמידים להם תאריכים חדשים ,
וכך אני משתומם לי , אותם רבני תקשורת מתו עוד הפעם , אותם סלבס מסתבכים , אפילו האמבוש זה תוכניות משנות ה-80 ,
פשוט ממחזרים עושים בועת תקשורת , ויש יס מנים , שדואגים להעלות את המשומש מפעם בתור אקטואליה .
מה הרטרו עובד שעות נוספות , מה אין חיים ראליים של הזמן הנוכחי ,
או ששוב פעם נתפס העם בקלקלתו , ואז עושים את הריטואל של מסכנים והחיים קשים ,
ואני לא קונה את זה לרגע ,ומה איתכם מעלים אקטואליה מאמצעי התשקורת ,
או באמת מדווחים מהשטח על המיסטי בפורום מיסטיקה , כמו כינוסים או מגמות בתחום המיסטי ,
ומוסיפים מידע על המיסטי כי קורה הרבה בשטח הזה , ורק אצלינו מעלים אקטואליה משומשת .
מה יהיה ?
דוד