מסקנה!

BlinkDude

New member
מסקנה!

אנשים הגעתי למסקנה שבטח כבר חלק ממכם הגיעו אליה: בלינק עושים מוסיקה ממש לא איכותית. נכון, אני מעריץ שלהם, אבל זה לא נוגד זה את זה. תודו בזה, טום ומארק ממש לא מוכשרים, הם לא איזה אלופי גיטרה, הם רק יודעים לנגן, ויש להם אולי 4-5 שירים עם משמעות אמיתית, מי שבאמת מוכשר בלהקה זה טראוויס, אבל זה לא ממש משנה את העובדה שהם לא איכותיים בכלל. אבל זה בעצם מה שיפה בהם, הם ילדותיים כאלה, והם גם לא מתיימרים להיות איזה אומנים מדהימים, להפך, כבר שמעתי אותם אומרים בעצמם שהם עושים מוסיקה לא טובה (ושבעצם הם הוקמו רק בשביל לספר בדיחות גסות). תחשבו על זה..............

~BLINK182_gurl~

New member
כן הגעתי למסקנה הזאת

לפני כמה זמן.... וכל בן אדם נורמלי יגיע למסקנה הזאת בסוף...... צודק טוב חזרתי עכשיו מטיול שנתי 3 ימים! ואני סחוטה לגמרי...... אז ללטוף לכולם!

fentoozler

New member
נו באמת

זה דבילי לחשוב שהם גם התכוונו לזה שהם אמרו על עצמם את זה

manic_subsidal

New member
אני מסכים איתך ב מאה אחוז../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

רק שאני שונא את הקטע של הילדויות המזויפת שלהם... הם דיברו על איזה קליפ לא זוכר איזה... אבל מארק אם טום אמר: what i liked about this video is that we didn thave to fake and we could just b our selfs with no stupid jokes and stuff like that מה שאני מנסה להגיד זה.. ש מארק (או תום) בעצמו אמר שהם מזייפים את ההתנהגות האינפנטילית ושהם מעדיפים שלא אז למה הם עושים את זה??? אני שונא את הקטע המזויף הזה בבלינק...

למעלה