מסקנה :

מסקנה :

לא לצאת לעבודה בנות !!! אני אם חד הורית עובדת במישרה מלאה כולל שעות נוספות עברתי מזמן את משכורת המינימום תוצאה משרד החינוך גן טרום חובה דרגה 10 682 ש"ח { סכום מלא } צהרון אין הנחות 850 ש"ח משרד השיכון אין הנחות וכמובן זה לא הכל ולמה כי אני עובדת . בנות אם אנחנו לא עובדות או לפחות " דואגות " לקבל משכורת רעב המדינה תסבסד לנו הכללללללל אז למה לצאת בכלל לעבוד לכל הרוחות . אני אשאר בבית או לכל היותר אעבוד 4 שעות ביום כמובן שאני אקבל לשלם את המינימום לגן , אני לא אצטרך צהרון כי אני אהיה כבר ב 12 בצהריים בבית . וכמובן שאני אקבל סיוע בשכ"ד כי איך לכל הרוחות אפשר להסתדר עם משכורת רעב ? וכל זה כל זה ובלי מזונות מדינה אוכלת יושבייה

מלאכית27

New member
../images/Emo20.gif הזאת המדינה שלנו ../images/Emo20.gif

במקום שיתנו לנשים חד הוריות אפשרויות קידום עם אין בעבודה ואם מבחינה כלכלית , אז ממש לא מקבלים מהמדינה הזאת, רק כמו שכתבת אולי אנחנו נעבוד פחות נשתכר פחות אז נקבל הטבות מהמדינה, גם זה אחרי המון ריצות. לדוגמא : שכבוד השופטת אמרה לי בדיון בפסיקת המזונות "הלוואי שכל הנשים היו כמוך יש לך משכורת מכובדת אל תדרשי יותר תקבלי רק מינמום" , "רק היו לך בפחות כסף למותרות בשבילך". איך הייתם מגיבים על תשובת השופטת? ולך חלבית שולחת

m i c h a l i

New member
את צודקת... ובכל זאת

אני מעדיפה לעבוד שעות ארוכות מאשר לשבת בבית. אחרי שנה שבה ישבתי בבית ובהיתי בקירות, אין שום כסף או קיצבה שיכולה לתת לך את הסיפוק והידיעה שאת מפרנסת את עצמך ואת ילדייך בכבוד. בלי טובות, בלי קיצבאות ובלי הנחות. עם השנים זה נהיה יותר קל, כשעוברים מגן פרטי לגן עירוני/בי"ס ויש תקופות שבהם פשוט מצטמצמים או מנסים רק לצוף. בסה"כ העבודה מספקת אותי ונותנת לי כוח להמשיך הלאה. גם אם את עובדת בעבודה לא רווחית תמיד אפשר להמשיך לחפש משהו אחר, טוב יותר, תוך כדי עבודה.

בלי טובות זה הכי טוב

אבל כשרואים שההוצאות השנה כ"כ גדולות ושכבר אבסורד המצב שבו ההוצאות הרבה יותר ממהכנסות , וכל זה רק בגלל שאת רוצה לתת לילד מה שכול ילד מקבל בלי להוציא שקל על מותרות . אבל אותם זה לא מעניין את עברת את משכורת המינימום תאכלי עכשיו קש . אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

למעלה