מסקנה

מנגו10

New member
מסקנה

אני קוראת מידי פעם את הפנטזיות של האנשים פה. חשבתי על זה קצת, והגעתי למסקנה שכולנו אותו הדבר. כולם, מחפשים את אהבה האמיתית שלהם, את הבן זוג שאיתו יוכלו להנות ללא גבולות, אך, רובנו לא מוצאים. כל כך הרבה אנשים בעולם נמצאים עם בני זוג שהם לא פסגת חלומם. זה עצוב. ובעצם אנחנו מחפשים אהבה, בגלל שאנחנו אוהבים את עצמנו, מחפשים ריגושים וכייף חומרי לעצמנו. אז מה זה אהבה? לאהוב את עצמך יותר מכל? ואז, כאשר, שני בני אדם אנוכיים במיוחד שאוהבים את עצמם הכי הרבה בעולם נפגשים- יש להם אהבה. איזה אבסורד!

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif שלום לך מנגו בלילה סגרירי,

הא? ברוכה הבאה.

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif זו הפואנטה יקירה, את הברכה

מקבלים בהודעה ראשונה. והיה יפה לראות אותך מגיבה לפני כן, נכנסת לאותו מוד שרבים לפניך עברו וחוו, קודם משגרים תגובה, ואחרי כן גם הודעה ממש. וכשהגבת, לא זכית לברכה ברוכה הבאה, האין כך? אז שוב, ברוכה הבאה ככותבת חדשה, ומה טוב כקוראתזה מיכבר.

bugbuster

New member
פסדר, ואחרי כן, משהו שימם את הלילה

המוטרף מסיגרור? משו חםםםםםםםםםםםםםם? יש לך לספר? לפנטז? אבל חם מנגו, שניצעק להפעיל את הקרור אויייייי. סתםםםם.

מנגו10

New member
תאמת

יש לי מלא פנטזיות אבל, אין קטע לכתוב אותם בגלל שזה יחזור בפעם המיליון על פנטזיות שאחרים כבר כתבו.... אתה מבין?

bugbuster

New member
סוואו? אבל זו תהיה הפעם הראשונה שאת

כותבת את הנראה לך שכבר נכתב מליוני פעמים. אהאין זו סיבה טובה לעשותה? שלא לדבר על מחסומים שבכתיבת פנטזיות מיניות כמו היה בזה פשע, ועבירה, ואיזו תחושת שחרור היא לאחר מיכן? אה? או קיי, פסדר,ככה באיטיות.ץ מה היה הכיוון אליו היית הולכת, אותו היית כותבת, למרות שלדעתך כבר נלעס ונטחן עד דק?

מנגו10

New member
אז אני אגיד לך

שכבר פעם כתבתי פה כמה הודעות בשם אחר כי ממש לא רציתי שאף אחד ידע שזה אני. באמת, פנטזיות מיניות הן כאלו בתוך מסגרת של דבר אסור. לא בדיוק אסור אבל לא נעים לך שאחרים שמכירים אותך ידעו את זה. למרות שלכל אדם בעל יצר חיים יש תשוקות ופנטזיות. ואם עכשיו הייתי כותבת, לשאלתך- הייתי כותבת על הרגע שאני כבר לא אהיה בתולה, ושזה יקרה רק עם הגבר שיאהב אותי ואני אוהב אותו- בלי טיפת ספק -שיכול להיות שיום אחד, אני לא אהיה איתו.

מלטף 1

New member
בתולתייך,,,,,,

אהבתי,,, אהבתי,,, שמרתי,,, ליטפתי,,, ושוב,,,, אהבתי,,,, חלמתי,,, ליטפתי,,,, ליטפת, ליטפ, ליט, לי, ל, י,

bugbuster

New member
אצרף לך את האופן ההגדרה שלי לפנטזיה

פנטזיה היא כל מה שרוצה בו ואיננו בהשגתי באותו רגע, הגם שבעוד פחות מרגע אני יכל להגיע אליו יתכן, או שגם במהלך שעות ימים ואולי יותר לא אוכל להשיגו, להגיע, ולהגשים.
היה לך קל או קשה לציין קבל פורום ועם שאת בתולה? את חושבת למשל שתתהיינה שתעצורנה בעצמן מלהגיד זאת? או כל דעה אחרת לגבי החצנת עובדה זו? שלך.

מנגו10

New member
ככה

חשבתי רגע לפני שכתבתי שאני בתולה ואז... אמרתי לעצמי שזו האמת ובעצם אני גאה בזה. גאה משום שעוד לא שלטו בי יצרי. לא שלטו בי ייצרי- הכוונה שהשכל שלי אומר לי שאני צריכה להיות בתולה- כי זה טוב לי. והשכל שומר על הרגש מלפרוץ. אם לא היה לי שכל- הייתי מזדיינת עם כל גבר שהיה בסבבתי ברגעי תשוקה. וחוץ מיזה= אני לא רווקה זקנה או בתולה זקנה, אני בסכ"ה בת 18 וחצי כך שזה דיי הגיוני שבחורה בגילי תהיה עדיין בתולה, לא? ואני חושבת שכן, אשה בת 40 למשל, תתקשה לאמר שהיא בתולה. תתקשה? לא תהיה מסוגלת!

מלטף 1

New member
באהבה של ארבעים,,,

בתולין זה עניין של הרגשה לעניות דעתי, לא נדבר על ההרגשה הבתולית,,,,,כי גם אני בתול. ויש לי גיל,ויש לי תרגיל,,,אבל: בכל מפגש ומפגש,בכל זיון וזיון אני בתול מול בתולתי. וכאן חדר הפנטזיות ללא שכל , את הלוגיקה השארתי מזמן בתאורותיקה. עץ בתול, פרי בתול, זיון בתול, ברית בין הבתולין.

bugbuster

New member
מ- חיצון. חיצוני. ובמובן דיבור, הוא

להוציא נושאים או דברים שבדרך כלל מקומם מוצנע ופנימי, ובכך להחצינם. אדם מוחצן הוא מי המדבר על ריגשותיו, או על נושאים אינטימיים שלו, ובדרך כלל הכוונה לרגשות כמוסים. (ההגדרה מהגיגי פרשנותי בלבד.?)

מלטף 1

New member
יש לי פרי,,,,

נרעש מבלי דעת מדוע,,, הרי עסיס נוטף וצבעו צהוב,נטרפתי. זה הצבע העושה לי את זה עד רטיבות חלציי צובע בצהוב כל דבר זז,,, מקרב חלציי עד זוב דם צהוב. לפעמים בחלומי הצהוב הוא הלילה וכל זיון. כי גרעינו נוקשה וקליפת פריו רך- כבטן ,כערווה,ככוס המחכה לאחר מישמוש,בישבוש,דישדוש למימוש המישמש. חורץ חריצים מתאימים לזיון טוב ומטיב בפרי האסור.

מלטף 1

New member
זיון זה לא הכול,,,

הכול מסביב מתמוסס לתוך המערבולת החושנית. ההמתנה גורמת לי להביט יותר עמוק בערוותך. זה מציף אותה בתוכה מתוכו,,, טון הדיבור חושף את סודו,השקט והרעד שבקולו מטריף. "אני מרגישה אותך בא אלי",,,מי יתן לך מנוח? זה לא מפסיק,זה מגביר את שטף התשוקה בה,,,"מחשבות:חובק אותי מנשק בעדינות שבא לצעוק,,,להיטרף על ידי פיך,שתביט בי ותמיס את ליבי המומס במילא,,,,וכל רטיבות גופי התשוקתי יזעק. שתזיז את התלתל ותנשק אותו בסלסול ערוותי,אוהב. כולי רוצה את מגעך,כולי כל חלק בי. -הפוך על הפוך- "זו אני שארצה לתת,לעשות,לקחת אם ארצה,אשכיב אותך,אשכב לצדך,לא,,,לא אפשוט את כול בגדי אשאיר משהו לדמיון,אלטף אותך וארגיע בנשיקות מראשך ועד למקום הדרוך והזקור המחכה לי,,,מבקש,עדיין לא,אקח אותו בידי,,,אגע בו בלשוני,אלטף אותו בחום פי,,,יש גניחה, ,,גע בי,בגופי,מבלי נוע,,זאת ,,,קח,,,,תוציא את שרביטך,,,נשמתך הגונחת" ,,,אנוע אליך מעליך ואיברך הזקור,שלי ,בידי,אעשה כל אשר אחפוץ ותחפוץ ,,יא חתיכת פוץ!!!,,,עד שתתפרץ אהבתך,זירמתך,,,עבדך אנוכי. קולך,יא זונתי! קולך מהדהד בראשי בזמן זיוני,מתדפק בנשמתי כדפיקה בישבנך. קולך ערב כיין משובח שנשפך לתוך חלל פי ומכה בראשי. שיכור ולא מיין שיכרון זיון מערפל את הגיוני,מסיח את מבטי אל עבר שדייך וגודל פיטמותייך,זונתי. מבטי הולך אחרייך באחורייך,גופי נרתם אליך,עינייך לוחשות את זימתך,קלטתי. זה סוחף, נסחף, אף, עף, ע, ף

למעלה