מסקנה

באהבתנו

New member
מסקנה ../images/Emo13.gif

שידרו עכשיו בערוץ 33 הופעה של יוני רכטר מלפני משהו כמו 20 שנה... זה היה מופע שבו אמנים שונים ביצעו ממיטב שיריו- גידי גוב, מזי כהן, וכמובן.. יהודית רביץ. הפואנטה שלי בסיפור הזה היא שעכשיו יותר מתמיד, אני משוכנעת שהיא פשוט הולכת ומשתבחת עם השנים!היא נראית עכשיו הרבה יותר טוב, שרה הרבה יותר טוב ומבצעת באופן הרבה יותר בשל...שרק תמשיך ככה

clevelandrocks

New member
היא באמת יפהפיה

ומה שהכי יפה בעיניי זה שהיא כזאת casual ולא מתאמצת להתייפות או להיראות צעירה יותר.

../images/Emo45.gif צודקת במיליון אחוז.

אני גם כל הופעה מתפלאת מחדש איך מרגע לרגע אני מתאהבת יותר במוזיקה, בקול שלה, באנרגיות שלה על הבמה. (ובנגנים שלה... גו רן שמעוני!
) גם ההיעלמות של ה"ר" לאורך השנים עשתה לה רק טוב. עד היום יש לי סיוטים שהיא תשיר בהופעה את "עכשיו הכל בסדר" עם הר' הישנה. עד כמה שזה מה שהיה נהוג פעם. וטוב היא תמיד נראתה, לפחות עד כמה שאני זוכרת
למרות שאת צודקת, משהו בה בסיבוב הופעות הזה ספציפית נראה הרבה יותר... טוב, אני פשוט אגיד טוב, כי אין לי מילה אחרת. הפשטות שלה, שהיא פשוט נראית כל כך יפה בטבעי, זה משהו שגורם לך לשני דברים : א' - להעריץ אותה על זה (בגיל 49 להיראות ככה...), ב' - לקנא בה ברמות (בגיל 49 להיראות ככה...) והקול המדהים הזה... אחחחח... אין מילים לתאר.

למעלה