מסקנה שלי

מסקנה שלי

שידוכים זה כמו חניון! המקומות הטובים שמורים. והמקומות הפנויים זה לנכים! או ששידוכים זה כמו מנגל עד שמוצאים חתיכה טובה גם היא נופלת!

kiss 18

New member
והוא גדול מהחיים...אגב, יש פתגם סיני שאומר-

"הדברים הטובים קורים ברגעים הכי לא צפויים..." ויש בזה משהו.... אז..

kiss 18

New member
אממ...האמת שלא הכרתי את הקטע של המנגל...

הראשון עוד דיי מוכר...

kiss 18

New member
חחח ממש חשוד, אה?../images/Emo11.gif

זה ידוע... מאיפה ידוע לך הבדיחות של הרשל'ה??!! (מקווה שידוע...) אז אותו הדבר...

hatam

New member
אל תגיד לאלוקים כמה גדולות הצרות שלך

אלא תגיד לצרות שלך כמה גדול הקב"ה.. בעזרת ה' זה יגיע.. עד כמה שאתם לא אוהבים לשמוע את זה.. מרוב הנדושות שבעניין. אבל תפילה, תפילה ושוב תפילה - תעשנה את המלאכה! בהצלחה!

קליט

New member
רבי קנובלר ! אז מה ? התיאשת ?

פתגם סיני עתיק אומר; שלא כדאי להתיאש ! . . . גם תפילה וגם מאמץ ! ``וברכתיך בכל אשר תעשה`` -כתוב !

אפרופו פתגמים סיניים.... יש פתגם סיני שאומר:

"עדיף להדליק נר, מאשר לקלל את החשכה...." אז יאללה, במקום להגיע למסקנות חסרות תועלת, נעשה משו מועיל, לגרש את החושך.....

מסקנה נוספת שלי!

יש כאן לפחות איזה 5 סינים או יוצאי אונברסיטאות סיניות שכנראה עקב רעידת האדמה שפקדה את סין הם החזירו צעדהם ארצה וישירות לפורום ולנחם את הרווקים בשלל מישפטים ומנטרות שלמדו שם מהגורו! חבר`ה זה לא שיעור או סדנה לסינים! אני בסך הכול אומר שישידוכים זה תקופה קשה מאד ומלאה בדיכאון וחוסר אונים.

נכון... תקופה קשה, מלאה בדיכאון וחוסר אונים.

אז מה? יש הרבה תקופות קשות בחיים.... אז כל הזמן נשב ונקטר שקשה לנו? זה ממש לא עוזר.... ולהפך... זה עוד יותר מייאש.... אז כמו שאומרים, (וזה לא נראה לי פתגם סיני....): "תחשוב טוב, יהיה טוב!!" אם אין לנו שליטה על החיים עצמם, לפחות יש לנו שליטה על המבט שלנו לחיים..... אז למה לראות את החצי כוס הריקה? מבט אופטימי על החיים, יגרום לחיים להפוך וורודים יותר. לפחות בעיניי עצמנו....

אתה כ"כ שבור? שאתה צריך נחמה??

אני לא מנסה לנחם... כי אני לא יודעת עד כמה באמת המצב קשה, ומה אתה עובר... אני בסה"כ מנסה להציע גישה אחרת, חיובית יותר למבט על החיים. תנסה. אין מה להפסיד.... אבל אתה זה שתחליט באיזה משקפיים להשתמש...

קליט

New member
אחי ! מנסיון ארוך אני אומר !

לא קל להיות רווק ! ובמיוחד מעל גיל 30 ! הגוף והנפש דורשים את שלהם . . .אתה מרגיש שזרקו אותך לזבל ואתה ניזון מקליפות תפוחי-אדמה , הגשם זולף מעל , ואתה רועד מקור , ועולם כמנהגו נוהג ולאף אחד לא איכפת ! . . . השבע אינו מרגיש את הרעב ! . . . דרך אגב; מצאת חבר ? זה יכול להקל רבות !.

אם אני לא טועה, אז לא מזמן

רצית מישו לשבת איתו ולדבר על שידוכים... לא? נראה לי לזה התכוון המשורר שכתב "חבר"..... הוא בטח לא התכוון לבן זוג לחיים...

למעלה