מסקנה... מסקנה!!!!

bduya

New member
מסקנה... מסקנה!!!!

הגעתי למסקנה אחת ויחידה. ברגע שאני לוחצת על ``הודעה חדשה`` אי אפשר לסתום לי ת`פה מה נעשה בנידון? אני פשוט בהלם מעצמי קוראת ת`הודעות שלי ואומרת ``מי הפוסטמע שרוצה צומי?`` תעשו משו. בקשה מיכם. אני כותבת וכותבת וכותבת כאילו זו המקלדת של אבא שלי שייואו אלוקיםםםם... למה יוצא כ``כ ארוך כל הזמן? מה יהיה איתי? אני מספרת לכם דברים ומחשבות שרק ההוא למעלה יודע למה אני חושבת שזה מזיז לכם וזה נדיר. וזה לא יאומן. וזה חולני. מה שבטוח.. זה יותר זול מלשלם 300 שקל לשעה ולשכב על ספה בכלל לא נוחה. כשאיזה דוקטור רוסי משקפופר חושב שהוא מקשיב לך ובעצם סופר את הנמשים על האף שלו מה אני אגיד לכם... תודה...? שאתם פה...? שיש את הפורום הזה...? שאתם מספיק מתחשבים ומבינים ולא אומרים לי לסתום...? נותנים לי להתבטאות בלי להפריע...? טוב נו... אז על כל זה... המילה הזו... ההודיה. ~תודה~ שיואו אפילו פה לא שלטתי באצבעות שלי..

מורני !

New member
אז ככה...

קודם כל עצה לכולם.. לכל אלו שמתעצלים לקרוא את ההודעות של בדויתית בגלל שהן ארוכות... כשאתם נכנסים להוסיף לה תגובה ההודעה מופיעה לכם מצומצת... ופתאום יש לכם חצי דף לקרוא ולא דף שלם... :) דבר שני... בדויתית... אםם אני יכולה לקבל את ה-300 ש``ח לשעה ולחלק את זה בין החבר`ה כאן על זה שהם מקשיבים לך.. מה דעתך?? ** תכתבי כרצונך.. מבטיחה לך שאני לפחות אקרא.. מותר לך לבקש תשומת לב, על אף שאני נותנת לך את זה בלי קשר.. זה לא חולני בכלל .. כל מה שאת כותבת כן מזיז לי ונורא נורא איכפת לי ממך... האם זה ברור??? יופי!!! love u.. מואהההה!

bduya

New member
וואי..

קודם כל, מה... זה מה שאת עושה כדי לשכנע את עצמך שההודעה שלי לא עד כדי כך ארוכה? את ישר נכנסת לכתוב לי תגובה? פחחחחחחחחח איזה חכמה את.... חחחחחחחחחחח הרגת אותי נשם... זה כמו האנשים שאני מכירה שמשכנעים את עצמם פסיכולוגית לגבי כמה דברים כמו: המקרר מקולקל אז לא לפתוח אותו כדי לחפש אוכל. או... הפינצטה הלכה לאיבוד (כשהיא בעצם על המדף) אז להאריך את השיער בגבות... או דברים כאלה... חחחחחחחחח נשבעת לך- מכירה באמת טיפוסים כאלה.. ודבר שני- הממממממ ה-300 ש``ח האלה... זה כל הענין פה... שאני לא צריכה לשלם את זה... אז את רוצה עכשיו לקחת גם את זה ממני? פחחחחחחחח ודבר רביעי- את יודעת כמה אני אוהבת אותך בכלל? יופי. זהו! מוווואה! :)

מורני !

New member
מממ..

1. ברור שאני חכמה.. מה זאת אומרת??? :) 2. אוקי נוותר לך על ה300 ש``ח... רק בגלל שיש לך כאן פרוטקציות שמכירים אותך ואוהבים אותך... אבל מה את חושבת ככה בחינם? עכשיו את חייבת לארח אותנו כל פעם שאנחנו מגיעים לחור הנידח שבו את גרה... מובן? (טוב לא חייבת לארח אבל.. אממ.. לפחות כוס מים.. או קולה במקרה שלי.. :)) 3. אין דבר שלישי. איזו אפלייה יאללה.... 4. כן כן בטח יודעת..מואה לך חזרה... :) :)

למעלה