מספר תהיות

RossandRachel

New member
מספר תהיות

בעודי רואה רנט בפעם המיליון וכמה (את הסרט, כמובן...) היו לי מספר שאלות.אני יודעת שבהצגה נמסרים יותר פרטים מאשר בסרט (כמו גוודביי לאב ששם רוג'ר ומארק רבים ומימי הולכת לגמילה וזה אממ הוצא מהסרט בעריכה) אז אולי יש לכם כמה תשובות : איך אנג'ל מכיר את רוגר ומארק כך שהוא יודע את השמות שלהם ומי חולה באיידס ומי לא שניה אחרי שהוא נכנסל חייהם? איך בני עם מימי אם הוא נשוי?ואם הוא התגרש, איך עוד יש לו כסף?הכי הוא גר אתם והכסף של משפחת אשתו. איך בסרט של מארק רואים קטעים מטודיי פור יו למרות שאף אחד לא צילם שם?? (זה לא קשור להצגה, אבל עדיין...) תודה לכל העונים

Adidush888

New member
אוקיי תשובות

אממ, בהצגה אנג'ל לא יודע למי יש איידס, אבל זה הגיוני שהוא מכיר בסרט כי הוא מגיע יום אחרי, והגיוני שקולינס סיפר לו על החברים שלו. בני בוגד באשתו ובהצגה יש קטע שהולך כמו שאני אכתוב בהודעה הבאה... והסוף זוהי פשוט פאשלה, ויש המון כאלו בסרט, למשל בלה וי בוהם (א וב') רוג'ר לובש שרשרת ובאיי שוד טל יו, הוא לא לובש אותה. וגם אנג'ל שר על ת'למה ולואיז, שהסרט יצא ב1991, ובקטע שאנג'ל שר בו, השנה היא בכלל 1989. אז יש המון קטעים כאלה, ואני יכולה לשלוח לך אתרים עם עוד. מקווה שהבנת

Adidush888

New member
הקטע בהצגה

MARK In Honor Of Benny's Wife ROGER Muffy MARK Alison Pulling Benny Out Of The East Village Location [The power blows] ROGER Then again. Maybe we won't screen it tonight. MARK I wonder how Alison found out about Mimi? ROGER Maybe a bird told her. COLLINS Or an angel.

עוד פאשלה

בשיר "light my candle" רוג'ר אומר שמימי מזכירה לו את אפריל , חברה שלו לשעבר. אבל בסרט רואים את אפריל והיא לא מזכירה את מימי בגרוש....הזוי

Adidush888

New member
למרות ש...

הוא אומר שהיא מזכירה את אפריל:eek:nly when you smile וגם לפעמים אנשים מדמיינים את החיוך של מישו אחד למישו אחר...הכל יכול להיות...זה לא נראת לי ממש פשלה

Adidush888

New member
כן

אני אביא לך את האתרים בהמשך...פשוט אני לא יכולה עכשיו

Adidush888

New member
הנה פה יש עוד

http://www.imdb.com/title/tt0294870/goofs http://www.moviemistakes.com/film5355

RossandRachel

New member
וגם כתוב משהו בקשר למימי

בלה וי בוהם שרואים אותה קמה פעמיים כדי לעלות על השולחחן.הרצתי את זה במהירות ממש איטת ויש המשכיות: היא קמה רק פעם אחת....

Adidush888

New member
לא היא לא

ראיתי את הקטע הזה 700000 פעמים היא מתחילה לקום, ואז רואים אותה יושבת וקמה... זה לא שהיא קמה פעמיים לפני 13 אורדרס היא קמה יושבת וקמה שוב

RossandRachel

New member
נכון- טעות שלי. ועוד משהו

כתוב על זה שבוויטאאוט יו כשמימי במועדון נשכבת על הרצפה ולוקחת כסף אז בשוט הראשון יש לה כסף בתחתונים ואז פתאום אין לה. אבל לדעתי או שמדובר בטעות גדולה מדיי או שאלו פשוט שני ימים שונים- וזה נראה כמו משהו המשכי לציין שזה שוב אורך החיים שלה. מדובר בטעות גדולה מדיי כי היד שמושיטה לה כסף היא יד של מישהו שלובש חליפה ובשוט הראשון אין אף אחד מולה שלובש חליפה...

Adidush888

New member
ועוד משו לא יודעת אם זו פאשלה

אחד השירים שנחתכו היה "goodbye love" (וחבל מאד זה שיר מקסים) ושומעים רק את ההתחלה שלו (Its true you sold your guitar) בדיודי, כשיש בחירת סצנות הסצנה הזו עדיין נקראת goodbye love זה הצחיק אותי

RossandRachel

New member
בקשר לשרשרת...

יכול להיות שהוא הכניס אותה כשהוא יצא והוציא כשהוא חזר...

Adidush888

New member
לא, רואים שהוא לא מכניס

וזה גם לא הגיוני... הרבה יותר הגיוני, שאת לה וי בוהם 1+2 צילמו ברצף, ובזמן אחר צילמו את איי שוד טל יו..

RossandRachel

New member
נו...נכון

את לא רואה את כל התהליך של היציאה מהבניין והכניסה לבניין..רק באיי שוד טל יו אין לו שרשרת...הוא מכניס ומוציא

Adidush888

New member
אבל זה ממש לא הגיוני..

למה שהוא יכניס אותה? ויוציא אותה? או הפוך חחח זה ממש הגיוני שזה פשוט פאשלה... וגמאני אוהבת חברים וביוטי אנד דה ביסט ורנט ובכלל מיוזיקלז

TvMaD

New member
"רנט" הרס לי את החיים

פעם הייתי בחור בריא ונבון, ומאז שראיתי את רנט כל החיים שלי נשאבו לזה! אני לא יכול להפסיק לראות את הסרט וקטעים ממנו ואת הטריילר ולשמוע את השירים ולשיר אותכם בכל מקום ולרקוד טנגו מורין !! פעם חייתי בסרט, היום אני חי במחזמר ! אם יש קבוצת תמיכה לאנשים כמוני בקשה תעזרו לי !! לא נשאר לי כלום בחיים חוץ מרנט אני ימשכן את הבית שלי רק כדי לראות את זה בברודווי

TvMaD

New member
אני גם אוהב אותכם

ואת רוג'ר ומימי ואנג'ל וכל השאר אני אוהב את מורין יותר מאמא שלי !!!!

למעלה