מספר שמתחיל ב-1599

מספר שמתחיל ב-1599

ראיתי עסקים רבים שמס' הטלפון שלהם מתחיל בקידומת 1599. יש לכם מושג על מה מדובר? (זה בזק?)

בגוגל לא מצאתי..

מצאתי רק את כל העסקים שמפרסמים את המספר. כן .. אכנס לאתר בזק. סתם חשבתי לקבל חוות דעת על מה שזה לא יהיה. תודה יהודן

למי שמעוניין לדעת..../images/Emo26.gif

מדובר על קידומת וירטואלית למס' לעסק. (כמו 1-700, 1-800) רק שבמקרה הזה הלקוח משלם על השיחה במלואה.

1599

זוהי מרכזיה חדשה שבזק מציעה לרוב ללקוחות עיסקיים,הכוללת מערכת לניתוב שלוחות (כמו בעסקים גדולים...להנ"ח הקש 1,למרכזיה הקש 2) אני התקנתי אותה אצלי וזה נותן תחושה ללקוח שהגיע לעסק גדול - הגלה בסוד שכולם מגיעים לשלוחה שלי... שזה גם מקנה אפשרות למספר קל - כמו 1800,רק שהלקוח משלם על השיחה. מקווה שהסברתי כראוי,אני מרגיש כמו מוקדן 199

יהודן

New member
אם אתה מרגיש ש...

הידע שלך מסתכם ביכולת לפקסס טפסים - אז אתה אכן מוקדן של 199

1599?

לא מה שהבנתי זה לא הגישה למערכת הIVR זה בסך הכל מספר גישה. המע' יכולה להיות נגישה גם ממספרי 1-800, 1-700 , מספר מקוצר. לא? המספר הוא רק דרך גישה נוספת שהלקוח משלם על השיחה שלא כמו ב1-700 או 1-800. כך הבנתי.

יהודן

New member
אי אפשר להשתמש בשירותי IVR

על מספר רגיל, לדעתי זו הסיבה שבזק "המציאה" את ה-1599 - חבל שהם לא הלכו על משהו פחות מעורר חשד ויותר קליט. מה רע ב 1-600? אולי לא רצו להיקלע להטעיית צרכנים ובלבול עם מספרי החינם למינהם..

כן יכול להיות...

באמת מספר "חשוד" ה-1599. טוב, אני מאמין שעומד משהו מאחורי זה.

ketamiadi

New member
התחלת יפה, היתה לך שאלה שלא בטוח

שקיבלת תשובה או שהבנת באמת למה משמשת קידומת 1599. אז למה להיגרר להשמצות. יכול מאוד להיות שאם אתה עסק קטן או גדול או חושב לפתוח עסק, הפתרון והשירות שנמצא מאחורי קידומת 1599 הוא פתרון בעל ערך מוסף בשבילך. לידיעתך, קידומת 1599 שייכת למשפחת שירותי מספור לעסקים של בזק. בשונה משירות 1800 1700, עלות השיחה הינה על המתקשר ומדובר בעלות שיחת בזק רגילה. וקידומת ייחודית זו באה בשילוב עם שירות "נתב שיחות עסקי" של בזק עם מגוון תכונותיו ויתרונותיו או חסרונותיו, תלוי בצרכיך. אם תרצה לדעת עוד קצת על השירות הדש והקידומת המסתורית אתה מוזמן לגלוש לאתר בזק באינטרנט ולקרוא פרטים על השירות. לנוחיותך, מצורפת כתובת גישה ישירה לדף השירות כדי שלא תלך לאיבוד. http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/BezeqBusiness/telphonia/network_IVR/nataviski/natv/main.htm

תודה.

זה מה שכתבתי לא? ודרך אגב גם מספר 1-700 או 1-800 יכול לנתב בדיוק לאותה מערכת. סתם לידע כללי. ההבדל הוא בחלוקת עלות השיחה. תודה על הקישור.

מספר מקוצר לא נחשב מבחינתי.

סתם שיטה עלובה לעשות כסף. זה מספר מקוצר ורע, אם מדייקים. לא ניתן לעשות איתו כלום והוא חוסם את העסק שלך לקהל מתקשרים מסויימים. אבל תודה על המידע לכלל הגולשים בפורום.

olsis

New member
בזק מעסיקה לוביסטים בפורומים?

סוף סוך מריחים תחרות...

ketamiadi

New member
חה, חה, חה איזה בדרן!

מצד אחד מריח תחרות, מצד שני מנוי של חברת פלאפון. חברת בת של בזק. 100% בעלות. לא ידעתי שהפורום משמש לפרסום עסקים בחינם.

למעלה