מספר שאלות

duck control

New member
מספר שאלות

היי. אני יודע שכבר שאלו חלק מהשאלות בעבר, אך לא הצלחתי למצוא תשובות ספציפיות. 1. אילו קורסים מתקיימים בין יולי לאוקטובר (ומתי מתקיים כל אחד מהם)? 2. מהו בערך המחיר של קורס? 3. איפה מתקיימים הקורסים? האם יש קורס באיזור ירושלים? 4. האם היכולת לחקות קולות "מיוחדים" (למשל דונאלדאק) עוזרת לקבל עבודה לאחר מכן? תודה מראש!

והנה התשובות :)

1. בין יולי לאוקטובר? טוב, זה עדיין לא ברור, אני מניח. אתה יכול להתקשר לאולפנים השונים שמקיימים קורסים (כמו נ.ל.ס, קובי אשל) ולקבל ממקור ראשון את התשובה לתאריכים. בד"כ השיעורים של הקורסין מתקיימים בערבים, אבל הבנתי שבקיץ הם מתקיימים בבוקר, בסגנון של קייטנה מגניבה כזאת אז שוב, שווה לבדוק הכל איתם... 2. מחיר הקורס נע בין 1500-200 שקלים, ואולי טיפה יותר. נכון, זה נשמע המון, אבל שווה כל אגורה. מניסיון. 3. אני לא חושב. רוב הקורסים המשמעותיים מתקיימים באולפנים הגדולים, ורובם ממוקמים באזור המרכז. 4. בדיבוב לא בדיוק צריך חקיינים, אלא אנשים בעלי יכולת משחק. יש מצב שיכולת החיקוי שלך תעזור, אבל זה במידה ותוכל גם לשנות קולות ולדעת באמת לשחק עם המקרופון והטקסט בהקלטות. אבל לך תדע, אולי בדיוק ייצטרכו קול שממש יתאים לך לדבב? זה גם עניין של מזל וטיימינג טוב. בהצלחה חבר!

גם

אולפני ג'פטו עושים קורסים. באזור ירושלים יש את אולפני תומיתות (בשורש). אבל אני לא יודעת אם הם עושים קורסים. תמיד כדאי לשאול. והמחיר הוא בין 1500 ל- 2000 (לא 200).

כן, לזה התכוונתי, החסרתי 0 אחד.

למרות ש... זה החלום של כולם להחסיר אפס או שניים מהסכום הזה XD

למעלה