מספר שאלות-

מצב
הנושא נעול.

Welsh

New member
מספר שאלות-

מספר שאלות-
מה שכר המינימום עבור גילאי 17? כמה זמן הפסקה מגיע לי לקבל במסגרת משמרת של 6-8 שעות? האם יש הבדל בשכר שמגיע בשעות היום והלילה?

Welsh

New member
jumping jack flash

מספר שאלות-
מה שכר המינימום עבור גילאי 17? כמה זמן הפסקה מגיע לי לקבל במסגרת משמרת של 6-8 שעות? האם יש הבדל בשכר שמגיע בשעות היום והלילה?
jumping jack flash

Welsh

New member
סיני מוקפץ

מספר שאלות-
סיני מוקפץ

שיר ורד

New member
תשובות

מספר שאלות-
תשובות
1. בין 17 ל 18 החל מחודש אפריל ועד לחודש מאי 16.58 , בעקבות ההסכם הקואליציוני יש החודש הגדלה, אין לי את הנתונים עדיין. 2. 6 שעות -אין הפסקה, 8 שעות - 3/4 שעה- מתוכן חצי שעה רציפה על חשבונך. 3. לא, אבל משמרת לילה לא תעלה על 7 שעות במקום שעובדים בו 6 ימי עבודה.

Welsh

New member
תודה רבה!../images/Emo140.gif

תשובות
1. בין 17 ל 18 החל מחודש אפריל ועד לחודש מאי 16.58 , בעקבות ההסכם הקואליציוני יש החודש הגדלה, אין לי את הנתונים עדיין. 2. 6 שעות -אין הפסקה, 8 שעות - 3/4 שעה- מתוכן חצי שעה רציפה על חשבונך. 3. לא, אבל משמרת לילה לא תעלה על 7 שעות במקום שעובדים בו 6 ימי עבודה.
תודה רבה!

התחלתי כעת לעבוד במקום חדש ולכן היה לי הצורך במידע הזה, בעבר עבדתי במקומות שגורמים לתנאי עבודתם של האינדונזים להיראות כמו גן עדן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה