מספר שאלות...

מספר שאלות...

אחרי שהיה לי השבוע צו ראשון, ונראלי שהיה אחלה...מה קורה בהמשך? מחכים חצי שנה למנילה או לפני קבלת המנילה יש עוד דברים? יש צו שני? או כבר לא? ואם כן, אחרי כמה זמן מהצו הראשון יש צו שני? נקבע לי פרופיל 97, זה נכון שאני לא אוכל להיות בתפקידים כמו דובר צה"ל בגלל הפרופיל הגבוה?? תודה רבה לעונים....=]]]

mAAyAn 1

New member
תשובות.

אם סיימת עם כל ההליכים של הצו ראשון, יש מצב שתקבלי מנילה כבר בינואר. צו שני תקבלי רק במקרה שלא סיימת עם כל ההליכים של הצו ראשון, או שרוצים לבדוק עוד איזה משהו... את תוכלי להיות בדו"צ בלי שום קשר לפרופיל הגבוה, זה תלוי יותר בקב"א ובדפ"ר.

המשך...

בעקרון סיימתי על כל ההליכים: אימות נתונים, מבחנים פסיכוטכניים וועדה רפואית...לא אמרו לי שיש צורך לזמן אותי בשנית... מה? כבר בינואר אני אקבל מנילה? לא אמורים לקבל מנילה אחרי חצי שנה? ושאלה נוספת...זה נכון הדבר שלמבחנים הפסיכוטכניים אין כמעט משמעות בקביעת הקב"א ובעיקר מה שקובע זה מה שלומדים, איפה גרים, מה ההורים עושים וכו'...? תודה על התשובה המהירה...

mAAyAn 1

New member
אם סיימת עם כל ההליכים,

את תקבלי בסבב הקרוב ביותר, ינואר. בקשר לקב"א, תסתכלי במאמרים. נראה לי יש מאמר שעוסק בזה.

Lost in you

New member
שטויות.

הקב"א נקבעת על ידי המבחנים הפסיכוטכנים שעברת,ועל ידי מס' שנות הלימוד שלך ומסלול הבגרות. זה הכל.

קב"א

הקב"א מורכב משלושה דברים: 1. דפ"ר = המבחנים הפסיכוטכניים 2. השכלה - כמה שנות לימוד, זכאות לתעודת בגרות, מקצועות לימוד 3. ראיון אישי - רק אצל בנים. כל הקשר בין מה ההורים עושים אם גרים בפחון או בווילה וכמה קרח מכרת לאסקימוסים מתבטא בשמועות בלבד ולא קשור בגרוש לקב"א

אז למה הם שואלים את זה?

מה אכפת להם כמה חדרים יש לי בבית? ומה אכפת להם עוד הרבה שאלות מפגרות שהם שואלים אותי אם זה לא מועיל לשום דבר?

לרישום כללי

ולוודא שאין בעיות כלכליות או אישיות שצריכות התייחסות מיוחדת והתערבות משקית תש

Lost in you

New member
כי יש חיילים

שהמצב בבית שלהם לא משהו,ולכן צריך שהצבא ידע בכדי שיוכל לעזור להם במידה והם ירצו.(נניח לתת תנאי שירות הרבה יותר טובים וכו'.) בתור מאבחנת פסיכוטכנית אני יכולה להבטיח לך שזה ממש לא משפיע בשום אופן על הקב"א.

עוד קצת..חח

קראתי בכל מיני מקומות וגם אנשים אמרו לי שלפי מקום מגורים יורדות נקודות בקב"א וכל מיני דברים שכאלה... האם זה נכון? לי זה לא משנה...אבל סתם לידע כללי... בכל אופן, מה? אני בכיתה י"א ואני אקבל בינואר מנילה, זה לא קצת מוקדם?

עברית קשה שפה?

כל הקשר בין מה ההורים עושים אם גרים בפחון או בווילה וכמה קרח מכרת לאסקימוסים מתבטא בשמועות בלבד ולא קשור בגרוש לקב"א

למעלה