מספר שאלות

• פותח הנושא netc
  • פורסם בתאריך

netc

New member
מספר שאלות

היום היה לי את השיעור השישי, ומחר השביעי, אבל אני עדיין לא מצליח לשמור על קו ישר של נסיעה.... למרות שאני מחזיק את ההגה ישר, האוטו סוטה כל הזמן לצדדים, והמורה מיישר לי אותו.... אני כאילו נוסע בזיג-זגים כל הזמן..... וזה משגע אותי, כי לרוב (כל עוד זה לא סטייה ממש רצינית) אני בכלל לא מרגיש שאני סוטה הצידה.... מה אפשר לעשות בקשר לזה? היום נכנסתי למעגל תנועה וביצעתי סיבוב של 180 מעלות (פרסה)....אז נכנסתי למעגל עם טיפה בלם, ואז נתתי גז וסובבתי את ההגה....תוך כדי הסיבוב רציתי לסובב עוד את ההגה, אבל ראיתי שבעצם עם ההגה כבר מסובב ואני לוחץ על הגז, האוטו ממשיך להסתובב לבד....למה זה?

almogas

New member
//

בקשר לשאלה הראשונה.. תסתכל הכי רחוק שאתה יכול ותתאים את עצמך לכביש.. ולא הבנתי תשאלה השניה.. אם ההגה היה מסובב האוטו יסתובב.. לא הבנתי תשאלה

Mullen2004

New member
בקשר לשאלה השנייה

האוטו פשוט בתנועה מתמדת כלומר הוא לא יתיישר לאחר הסיבוב אלא ימשיך באותו קו של הסיבוב ....

SHACOH

New member
יכול להיות שיש

בעיה בצמיגים הקדמיים של האוטו, כאשר הצמיגים ברמת שחיקה שונה( בסרן הקדמי)-יש בעיה שההגה מסתובב קצת... אני מקווה שלמורה שלך אין בעיה כזו, מכיוון שבעיה כזו יכולה לסכן חיים!!! אני מציע לך בכל זאת להיות קצת יותר ערני למה שקורה עם ההגה!!! סע בזהירות ובהצלחה בהמשך!!!

Nicolush

New member
מאמי תחזיק תהגה טיפה רופף

יענו על תתפוס אותו חזק כאילו הוא יהיה המגן היחיד שלך תראה איך תיסע ישר

aviGODFATHER

New member
אתה מחזיק את ההגה חזק מדי

זאת הסיבה היחידה שיכולה להיות. תחזיק את ההגה בקטנה...

למעלה