מספר שאלות

• פותח הנושא netc
  • פורסם בתאריך

netc

New member
מספר שאלות

-האם ביום ראשון הקרוב משרדי הרישוי פתוחים? לעשות תיאוריה.... -האם במהלך חג הסוכות (חול המועד ואיסרו חג) זה פתוח? -האם זה נכון שמנובמבר המלווה יוארך לחצי שנה? -בטסט ראשון, אמרו לי שזה חינם, כלומר שכשמשלמים על התיאוריה משלמים גם על הטסט ראשון....אבל חברים אמרו לי שבכל מקרה צריך להוסיף 300 ש"ח למורה....זה אכן כך?

talush2005

New member
מספר תשובות(עונה מה שאני יודעת)

אני אעשה את זה כמו שאלון כזה כדי לא לשכוח...(רק עם מה שאני יודעת) האם ביום ראשון הקרוב משרדי הרישוי פתוחים? לא יודעת בוודאות אבל הגיוני מאד שלא כי גם בתי ספר לא לומדים ביום ראשון וגם שאר משרדי הממשלה הגיוני שלא יהיו פתוחים אבל תתקשר ותברר בכל מקרה. -האם זה נכון שמנובמבר המלווה יוארך לחצי שנה? כרגע זה הכל שמועות אין שום דבר מבוסס אז כרגע לא אם יהיה אתה תדע.אף אחד לא יודע כרגע כלום כי עוד לא דברו על זה רק הופצו הרבה שמועות. - בטסט ראשון, אמרו לי שזה חינם, כלומר שכשמשלמים על התיאוריה משלמים גם על הטסט ראשון....אבל חברים אמרו לי שבכל מקרה צריך להוסיף 300 ש"ח למורה....זה אכן כך? בטסט ראשון האגרה ששלמת /או שתשלם במקרה שלך לתיאורה ה116 שקל תכלול גם את האגרה של טסט ראשון ולכן אתה לא צריך לשלם אותה שוב ה300 שקל או לא יודעת כמה אתה משלם למורה שלך על העמדת הרכב לטסט זה לא קשור לאגרה. אם חס וחלילה לא תעבור טסט ראשון תצטרך בנסוף ל300 שקל האלה לשלם גם אגרה של 116 שקל. מקווה שעזרתי שיהיה בהצלחה

Superdror

New member
תשובות

האם פתוח ביום ראשון, לא יודע. האם פתוח במהלך החג - לא יודע. האם זה נכון שבנומבר יוארך המלווה - לא, לא יוארך המלווה. בטסט הראשון, אמרו לי שזה חינם..... - האגרה של התאוריה מכסה גם טסט ראשון, אבל, ה300 שקל שאמרו לך לשלם הולכים למורה, עבור העמדת הרכב לטסט. נהוג לשלם בין 200-350 שקל.

Superdror

New member
הייתי בטוח שכתבת משהו אחר בסעיף

האחרון
מסתבר שלא קראתי לעומק. יום נעים

למעלה