מספר שאלות

Artoo Detoo

New member
מספר שאלות

על מסופרים הקומיקסים קפטן אמריקה ואיירון מן? ואני צריך המלצות לקומיקסים (בעיקר מארוול, דיסי ושל סטאר וורז). תודה רבה למי שיעזור! אני חדש כאן ומקווה להשתלב!

The Human Torch

New member
אני אנסה לעזור...

על מה מסופרים קפטן אמריקה ואיירון מן? קפטן אמריקה מספר על בחור צעיר שהתנדב לניסוי בשנות ה-40[בשנים אלה גם יצא הקומיקס הראשון שלו, תקופת מלחמת העולם השנייה]. בניסוי הוא נהפך למכונת מלחמה משומנת שנלחמת בנאצים המרושעים. איירון מן מספר על טוני סטארק, מיליארדר גאון שנפגע בתאונה יום אחד. כדי להציל את עצמו הוא בונה חליפה מיוחדת. וככה הוא הופך לסופר גיבור שלוחם ברשע. המלצות? אתה רוצה המלצות לדמויות מסוימות או סדרות ספציפיות? אני קורא כרגע כמה סדרות מומלצות וחדשות יחסית; New Avengers - קפטן אמריקה ואיירון מן שבהם התעניינת מככבים שם - יחד עם וולברין, ספיידרמן, ספיידרוואמן ולוק קייג'. סדרה מעולה לפי דעתי, כיפית נורא. Green Lantern - הגיליון הראשון יצא לאחרונה ומומלץ מאוד לקוראים מתחילים, ציור מדהים ועלילה מרתקת.

Artoo Detoo

New member
תודה רבה, אבל בעקרון

אני מתלבט בין יולטימייט ספיידרמן, יולטיימד פאנטסטיק פור ויולטימייט איירון-מן. אני ידעתי על מה מספר קפטן אמריקה, אוונג'רס ואיירון - הייתי זקוק פשוט לקצת החרבה, תודה בכל מקרה. ו... אני לא חושב שאני יאהב גרין לאנטרן (זה אלה עם הטבעות הירוקות, של דיסי, נכון?) ואוונג'רס. אני בדרך כלל לא אוהב קומיקסים שמורכבים מכמה גיבורים. אני אוהב לראות איך הגיבור קיבל את הכוחות וכל זה...

למעלה