מספר שאלות

galsamu

New member
מספר שאלות

1- מה אמור להיות האורך חיים של הסוללה באיי פוד 20 ג'יגה? 2- אם אני מוחק שיר מהאייטיונס במחשב, בפעם הבאה שאני אחבר את האייפוד השיר בהכרח יימחק? 3- מישהו ניסה את הכיסוי והאוזניות העמידים למים? זה באמת עמיד ואפשר לשחות עם זה וכאלה? 4 - קניתי את האיי פוד בארה"ב, מה לגבי האחריות בארץ? תודה.

TheRealDeal

New member
מספר תשובות

1 - 12 שעות בתנאים אופטימלים - מוזיקה ב128KBPS, בלי לגעת באייפוד, בלי תאורה אחורית, בלי EQ, בלי SOUNDCHECK, ואולי עוד משהו... אה ווליום על 60-70%, כשאני בדקתי קיבלתי 13 וחצי שעות, אבל זה היה דיי מזמן. 2 - יימחק רק אם אתה בסנכרון אוטומטי. 3 - בזבוז כסף וזמן, בשביל מה צריך את זה?? 4 - אם יש לך קבלה אז האחריות היא ב"ידע"

TheRealDeal

New member
אההה ותיקון קטן!

בתשובה לאחד - 12 שעות אם יש לך אייפוד דור רביעי של 20 ג'יגה

galsamu

New member
עוד טיפה...

שלי מחזיק לי בערך 8 שעות והוא בן פחות מחצי שנה, למה זה ככה? מה זה סנכרון אוטומטי? אני שוחה הרבה וזה מתחיל לשעמם, נראה לי מגניב לשחות עם האיי פוד... מה זאת אומרת האחריות היא בידע? תודה.

הוא התכוון שיהיה נחמד לדבר כזה

ככה זה נראה לי ממה שהוא כתב, ולא נראה לי שיש משהו כזה באמת.

ומסתבר שיש...

חיפוש קצר בגוגל העלה כמה חברות שמיצרות נרתיקים וחגורות זרוע לאי פוד ולמיני פוד שאתן - כך הן טוענות - אפשר לשחות.... http://www.h2oaudio.com/purchase/index.php

TheRealDeal

New member
אייפוד לאונג' מסקרים כאלה נרתיקים

יש להם מספר ביקורות על מספר נרתיקים, כדאי גם לקרוא את הביקורת כדי להבין אם הנרתיקים באמת אוטמים. ובקשר לאחד של H20, הבנתי שהוא מעולה, הוא מגיע עם אוזניות אבל לא עם רצועה ליד

galsamu

New member
המגן מים הזה...

רציתי לשאול אם מישהו ניסה את זה ואם זה באמת אוטם, נראה לי קצת התאבדותי להיכנס עם זה ככה למים, אולי ייהרס לי האיי-פוד... והכי חשוב, איפה אפשר להשיג בארץ וכמה יעלה?

TheRealDeal

New member
אין בארץ לפי דעתי

ואם שם הוא עולה 100-150 דולר, תתכונן לסכום של מינימום 1000 ש"ח בארץ רק אם תמצא

benler

New member
פתרון לשחייה - יש יותר טוב

אם מאד חשוב לך לשחות עם נגן MP3, קיים לסדרת הפלאש של iRiver מארז שמתאים גם לצלילה לעומקים גדולים. הוא כולל גם מגבר פנימי שמגביר את הצליל ללא פגיעה משמעותית באיכות. ראיתי את הצעצוע הזה ודיברתי עם אנשים שהשתמשו בו והביקורות מצויינות. קישור: http://www.oceanicworldwide.com/p_mp3player.html בן

galsamu

New member
אתה מתכוון לנגן איי- ריבר?

יש לי כבר איי פוד, אתה מתכוון רק לכיסוי שלו או שלכל המכשיר?

benler

New member
כן. נגן מכשיר

אם נושא השחייה חשוב לך, ייתכן שזו השקעה כדאית.בן

למעלה