מספר שאלות

orendx

New member
מספר שאלות

שלום רב , ברצוני לדעת מספר פרטים לגבי המשחק FM 2005 , בשנים האחרנות לא ממש יצא לי לשחק במשחקי מנג'ר אבל בכל מקרה רציתי לדעת איזה משחק יותר טוב CM או FM , הורדתי את הדמו של FM והוא ניראה סבבה אבל שניכנסתי לראות את ההרכבים של הליגה בישראל ראיתי שהשמות לא אמיתיים ורציתי לדעת האם בגירסה המלאה זה גם ככה ? , מי ששיחק משחקי מנג'ר בעבר זוכר שהייתה אפשרות בחלק מהמשחקים לבנות דברים באיצטדיון ולבחור ספונסרים וכאלה , רציתי לדעת אם יש עדיין משחק שמאפשר את זה , בנוסף איפה ניתן לקנות במחיר הכי זול בארץ או אפילו להזמין באינטרנט את המשחק FM (אני מדבר על עותק מקורי כמובן) , ואיך המשחק רשת זורם מבחינת זמני טעינה ודברים כאלה , והאם ניתן לשמור משחקי רשת ולחזור לשחק בהם ? תודה רבה מראש על התשובות. נ.ב- רציתי לדעת אם הולך לצאת מתישהו משחק ניהול לקבוצת כדורסל?

אני אנסה לענות

לא ידוע לי על אופציה לבחירת ספונסרים במנג'ר אבל בקשר להגדלת איצטדיון יש אופציה כזאת(לרוב ההנהלה לא מסכימה..) חפש באתרים בנושא אני כמעט בטוח שיש אתרים שמוכרים מנג'ר מהאינטרנט. ולא נראה לי שהולך לצאת משחק ניהול לקבוצת כדורסל..זה די שונה מכדורגל

שומו

New member
מצטרף לנ.ב

שמעתי בקיץ שיש( או יהיה) מנג'ר של כדורסל. מישו יודע משו

Omri Sultana

New member
אז ככה:

השחקנים בליגה הישראלית א-מ-י-ת-י-ים 100%. הבעיה היא, כשאתה מתחיל נגיד ליגה אחרת (לשם הדוגמא: ספרדית) השחקנים הישראלים אינם אמיתיים, אבל יש אפשרות לפני שמתחילים- לבחור מספר מדינות שבהם אתה רוצה שהשחקנים יהיו אמיתיים (חוץ מהליגה שאתה בחרת, ששם הם כבר אמיתיים מהתחלה). אבל אם נגיד תבחר באיזו ליגה, לא משנה איזה, אצל ליגות גדולות השחקנים יהיו אמיתיים בכל מקרה (משמע, מומלץ לטעון שחקנים רק ממדינות נמוכות- שם לא בטוח שהשחקנים יהיו אמיתיים). ספונסרים ואיצטדיון אין לי מושג, עוד לא גיליתי את כל האפשריות. ובקשר למשחק המקורי- גם, אין לי מושג, כי חבר שלי הביא לי את המשחק. ולשאלתך האחרונה- לפי הידוע שלי, י-ש משחק מנג'ר לכדורסל. חבר שלי סיפר שיש לו חבר ששיחק בזה ולא התרשם לטובה (אין לי פרטים על המשחק). בכל אופן, מקווה שהצלחתי לעזור. בהצלחה :)

למעלה