מספר שאלות

באנופי

New member
מספר שאלות

שלום רב, ברשותי GS500 שנת 2002, לאופנוע הנ"ל יש כיוויכול "באגאג'" מתחת למושב אומנם אין אפשרות לאחסן שם אגורה, יש אפשרות לארגן שם איזה ספייס, מישהו עשה את זה? עוד שאלה, אני מחפש חלק לזרוע של המראה, יש את החלק שמתחבר לקידון וממנו יש מאין "ריש" שעליה יושבת הזורע עם המראה, אני מחפש את הריש הזאת.. אני גר בראשון ונמצא הרבה באזור ת"א והשכונה.. אהה... ועוד משהו... זה רק אני או שממש קשה להעביר לניוטרל מהילוך ראשון? תודה מראש..

M O R M

New member
לגבי העברה לניוטרל מהילוך ראשון.

יש כן שילוב של תרגול ובעיה אמיתית. צריך מצד אחד לתרגל הרבה ובעדינות ומצד שני ישנה בעיה אמיתית במבנה הגיר של אופנוע באופן כללי. אני אצרף לך קצת קישורים בנושא שילוב הילוכים ובעיות בנושא כך שאם זה מעניין אותך אזי תוכל אולי ללמוד מזה משהוא. באופן כללי ה- GS טוב בהעברת הילוכים ולדעתי סוזוקי באופן כללי טובים משאר היפנים בנושא (והונדה לדעתי הגרועים ביותר) אולם לא ניתן ממש לעשות הכללות בצורה רצינית וכל אופנוע ובמיוחד כל סוג של אופנוע המצב שונה. תוכל אולי להתנחם חלקית בעובדה שמשתקפת מהאוסף המצורף שהמצב במשפחת ה- 500 הקוואסאקית קצת יותר גרוע משלך. ולא מדובר בעיקר בבעית מציאת הניוטרל אלה דווקא בעיקר בסוגית הכנסת ההילוך לראשון שני ולפעמים שלישי. למזלי ההונדה המדוברת ( שלי CBR954RR ) בעניין של מציאת הניוטרל היא ממש מצויינת עד כדי התפעלות אולם בנושא הכנסת ההילוך לראשון .... תוכל אולי להכנס לסרטון של פול גז בנושא CBR1000RR ולהקשיב לשילוב ההילוך. קבל קישור בנושא העברה להילוך ראשון ומציאת ניוטרל

באנופי

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

ושוב, המון תודה על ההתיחסות

למעלה