מספר שאלות

c h i r o

New member
מספר שאלות

יש לי תמונה בצבע כחול בחדר שינה של סוסים דוהרים מהים. האם זה בסדר לתלות תמונה שקשורה במים בחדר שינה? מספר הקואה שלי הוא 7 וחדר השינה שלי הוא בצד המזרחי של הבית. האם זה בסדר?במידה ולא מה אפשר לעשות? בצד הצפוני של חדר השינה שלי ממוקם ארון בגדים שיש בו גם חומר לימוד וחשבונות האם זה בסדר? האם צריך למקם אקוריום או מפל רק בצד הצפוני או אפשר במקום אחר? חדר השינה שלי ממוקם בצמוד לחדר האמבטיה. האם זה בסדר? במידה ולא מה אפשר לעשות?

בוקר טוב

השאלה אינה "האם זה בסדר"? ואם כן, אז כדאי לשאול אותה לגבי עצמך ועל חייך בכלל. האם חייך מתנהלים כפי שהיית רוצה? האם הם בסדר? ואם לא, מה היית רוצה לשנות?

c h i r o

New member
מה לגבי שאר השאלות ששאלתי

בוקר טוב. מהתשובה שלך לא הצלחתי להבין האם את מתייחסת לשאלה הראשונה או לכל השאלות.לגבי חיי, כבר כמה חודשים אני מובטלת ולא מוצאת עבודה, לפני כן עבדתי במקום שסבלתי בו מאוד. מה את מציע לעשות? ולגבי התמונה של הסוסים שדוהרים מהים האם לתלות אותה בחדר שינה או לא?

אני מתיחסת לכולן

ואומרת לך שקודם כל צריך למקד בעיה אם קיימת, כדי שנוכל לדעת מה לעשות. אם את רוצה לקדם עבודה אז לא נעשה את זה בחדר שינה. תמונת סוסים אינה מתאימה לחדר שינה בגלל הצבעים אלא מכיוון שסוסים אינם מתאימים לחדר שינה. חדר שינה הוא מקום אינטימי, שקט, רומנטי, מקדש של דייר/י החדר לשינה ואהבה. סוס, מקדם את המחשבה לדהירה, מהירות, מירוצים וכו', לא כדאי בחדר שינה. אני מציעה לקרא את החומר הכתוב במאמרים, ובטאגליינס. להבין קצת יותר כיצד מסתכלים על הבית בעיני פנג שוי. לחשוב עוד ואז לראות להיכן נושבת רוח השאלות. לדעתי יהיה שינוי בכיוון הרוח.

c h i r o

New member
לגבי עבודה

מה את ממליצה לעשות על מנת לקדם את עניין העבודה

למעלה