מספר שאלות

• פותח הנושא M 26
  • פורסם בתאריך

M 26

New member
מספר שאלות

שלום אני מתכננת טיול של כ 8 חודשים להודו ולמזרח ויש לי מספר שאלות: 1 - האם שווה להשקיע במגבת דקה וקלה שמחירה כ90 שקל או שאפשר להסתדר טוב גם עם מגבות רגילות? 2 - האם שווה להשקיע בנעלי GTX או שמספיק נעלי הליכה טובות ווקס? 3 - כמה ואיזה בגדים צריך לקחת? 4 - האם יש צורך בשק´´ש? תודה מיכל

אז ככה מיכל, כמי שהיה בהודו

קודם אבהיר שהויזה היא רק ל6 חודש אז אם תרצי לשהות עוד 2 תצטרכי לצאת למשל לנפאל הסמוכה ולחזור שוב. איני זוכר כמה זמן תצטרכי להיות מחוץ למדינה כדי להיכנס שוב. בקשר לשאלות: 1. המגבת - קחי כל מגבת רגילה גדולה ושלא תשקול יותר מידי. 2. אני נסעתי עם גרמונט רגילות ולא גורטקס. אלא אם כן את מטילת בשלגים אז הגורטקס חשוב. 3. בגדים - קלים על פי רוב. + מעיל. לא דובון צהלי בשום פנים ואופן. ממילא תקני שרוול שם ותהני יותר. 4. שקס או לא? אני נסעתי בלי. ההודים משתמשים בסדינים ועל פי רוב היו בסדר. לקחתי סדין כיסוי לציפה ונכנסתי לתוכו והספיק לי.

פיני007

New member
הכנסי לאתר למטייל באינטרנט

וחפשי על הודו: תרמילאים - אפשר גם אחרת. ותקראי את המאמרים שלי על הטיול שערכתי לפני שנתייים בהודו ואני בן 56. www.lametayel.co.il

פיני007

New member
הנה הכתובת המלאה לסיפורי הודו

http://www.lametayel.com/archive/categories.asp?postid=183&parentid=120&dest_id=157&dest_type=2

syair

New member
שק"ש ועוד

לגבי שק"ש בהודו ונפאל אין צורך. בגדים, אני יודע שרוב האנשים קונים כמויות במזרח, אבל בהודו לא מצאתי משהו איכותי במיוחד, רוב מה שהיה זה שרוולים ומציאות. לא יודע לגבי שאר המקומות במזרח.

למעלה