מספר שאלות

Blin26

New member
מספר שאלות

היי לכולם,
התחלתי לאחרונה (מזה כשבועיים) לאכול בריא יותר בשילוב של אימונים בחד"כ (משקולות ואירובי כ-40 דקות 3 פעמים בשבוע). השאלה שלי - תוך כמה זמן בד"כ ניתן לראות שינוי פיזי (בתחושה יש לי שינוי חיובי - מרגישה הרבה יותר אנרגטית ופחות עייפה).
שאלה נוספת, כולנו עסוקים ורצים ממקום למקום, איך אתם מסתדרים עם הצהריים? אתם מבשלים בשבת ולוקחים אתכם? איזה מנות בשריות מומלצות, מלבד חזה עוף? תודה רבה!!

אבי519

New member
לאכול בריא זה לא הכל, תלוי מה אוכלים ומה לא אוכלים וכמה.

ומה זה "בריא יותר" , יותר ממה?
אני אוכל כמעט הכל אורגני, לא נוגע באלכהול, בסוכר, בקמח לבן, ובכל הלבנים ( אורז פסטות וכ"ד) , ולא בשמן , לא במלח,ללא ממתיקים מלאכותיים, לא אוכל שום כלום תעשייתי .
בשר - אני גם אוכל רק עוף, אבל את כל החלקים , אבל רק 200 גרם ליום ( אני שוקל את המנות שאני אוכל כולל עור ועצמות ) פעם - פעמיים בשבוע חשוב לאכול גם דג- טונה או סלמון.
וחשוב לאכול גם ביצים וחלב.
בוקר רק קפה ( בלי) ותפוח וגזר בדרך לעבודה.
בצהריים אני אוכל סלט גדול ( כחצי קילו ירקות) בלי שמן בלי מלח בלי תבלינים.
ירקות מאודים או מבושלים (דלורית, בצל, סלק, ברוקולי, קישוא, וכ"ד אבל בלי שמן בלי מלח בלי סוכר)
ו200 גרם עוף אפוי בתנור.
גם השתיה מאד חשובה- בלי סוכר בלי ממתיקים מלאכותיים - מים סודה תה מצמחים וכ"ד.
בערב ביצים גבינה קיטניות ופרוסה אחת לחם מקמח מלא. ו 40 גרם אגוזי מלך או גרעיני פשתן צ'יה וכ"ד (כדי של יחסרו לי חומצות שומן ).
נישנושים ירקות ופירות בלבד (תפוחים, גזר ...).
אימון אני עושה אחת ליום כ 10 דקות רבע שעה , כל פעם קבוצת שרירים אחרת ( מתח, פושאפס, משקולות יד, תרגילי 5BX וכאלה) .
מאז לפני שנתיים שהתחלתי ירדתי 25 קילו לחץ הדם הסתדר , הכולסטרול והטרי גליצרידים הסתדרו, ירדתי במכנסיים מ 52 ל 44 בחולצה מ XXL ל M (אפילו S עולה עלי ) .
(תביאי בחשבון עור רפוי בסוף הדייטה, זה מתכווץ לאטלאט בחזרה, אבל לוקח המון זמן, תלוי בגיל)
בהצלחה.

למעלה