מספר שאלות

madai

New member
מספר שאלות

שלום לחברי הפורום, מקווה שאיני מפריע. קראתי לא מעט מהחומר בפורום ויש לציין שהתרשמתי מאוד, אולם לא הצלחתי עדיין להבין מספר נקודות בסיסיות - 1) מה ההבדל בין חלימה לבין חלום צלול ? 2) האם קיים בפורום חומר על שיפור איכות החלימה באופן מסודר ? מעט רקע עלי - חלמתי לא מעט חלומות צלולים, והיו לי מעט חוויות חוץ-גופיות / מסעות אסטרליים. לא השתמשתי עד כה בטכניקה מסודרת ולכן אני רוצה לשפר את הטכניקה שלי. בתודה מראש ובתקווה שאיני מפריע. מדעי.

r e s t

New member
re

בחלום צלול,אם אתה מודע שאתא ישן אתה בכל זאת לא שולט במצב.כמו שאתה צופה בטלויזיה.לפעמים אתה יכול לשנות דברים ולשחק אתם,אבל אתה משחק רק עם מה שיש לך,אתה לא יכול להכניס משהו חדש. חלימה - זאת קודם כל בניית גוף חלימה.אתה מסתכל על הידיים - בזה אתה בונה ידיים של הגוף.כשידיים נעשות מעורפלות - מעיף מבט לעצם אחר בחלום,כשהוא נעשה מעורפל - שוב לידיים וכך הלאה.בזה שאתא מסתכל,שם לב אליהם (לא יודע איך להגיד את זה בעברית :() - כך אתה עושה (יוצר) אותן.בכללי - אתה מקבע בזה נקודת איסוף שלך ובונה גוף חלימה. סליחה על טעויות. בספרים של ק"ק זה מוסבר יותר טוב אבל די מפוזר.

KEiN

New member
../images/Emo12.gif

wrong !

KEiN

New member
בחלום צלול

אפשר לעשות הכל, אני לא יודע מה רמת המיומנות שלך בחלומות צלולים אבל הכל אפשרי....

ענייני חלומות

חלום צלול זה חלום שבמהלכו אתה מודע לכך שאתה חולם. זה דבר נפלא וכייפי. חלימה זה משהו איום ונורא, שעלול בקלות להרוס חייו של אדם. חלימה, אפשר להגיד, זה סוג של שגעון. זה להאמין שמה שאתה רואה בחלום הוא אמיתי. ובעקבות כך, להפוך אותו לאמיתי, לפחות בעיניך ובעיני אחרים שגם הם מתייחסים אליו כאל אמיתי באותו זמן (אם עשרה אנשים מאמינים שהלחם הזה הוא בעצם טוסט, אז הם יוכלו לדבר ביניהם על איכות הגבינה הצהובה). אם אתה רוצה להצטרף למשוגעים, אתה יכול להכנס לקישורי הפורום.

KEiN

New member
להאמין

שמה שאתה רואה במציאות זה ´אמיתי´ זה עוד יותר משוגע... אגב להיות משוגע זה כיף מאד...

למעלה