מספר שאלות

soybelinda

New member
מספר שאלות

אז ככה, אני בת 22 כמעט ואחותי בת 18 וחצי ואנחנו מתכננות בע"ה לטוס בספטמבר לחצי שנה לארה"ב, בעיקר באזור לוס אנג'לס.
השאלות שלי הן כאלה:
1) האם מישהו מכיר באזרו מקום טוב ויחסית זול לישון בו? אנחנו מכירות את מלון הדירות קנדלווד, שם גם תהיה לנו הנחה, אך יש כמה "סניפים" שלהם והזול ביותר זה נמצא באורנג' קאונטי ואני יודעת שזה אזור לא משהו... למישהו יש המלצה?
2) אנחנו רוצות לנסות להוציא אישור עבודה זמני (כמובן, רק לתקופה שאנחנו שם, אנחנו לא מתכננות להשאר יותר מזה), מה צריך לעשות על מנת לקבל אישור עבודה זמני? לאן צריך לפנות?
3) ידוע לי שהשכרת רכב מתחת לגיל 26 עולה יותר, האם ניתן להתנייד שם באוטובוסים ולא רק מוניות?
ובלי שום קשר אשמח גם לקבל המלצות וטיפים נוספים לשהות שלנו שם

תודה רבה למי שיוכל לענות לי על השאלות

BlueAlert

New member
אישור עבודה על סמך מה?

אורנג' קאונטי זה מחוז שלם ויש שם איזורים טובים ואיזורים פחות, אם אתן מתכוונות לטייל ב"לוס אנג'לס" אז יהיה לכם סיפור להגיע משם ובחזרה כל פעם.

אוטבוסים באל איי זו לא הדרך הכי כיפית להתנייד וזה קשה מאוד באיזורים מסוימים.

השכרת רכב בגילכם אכן תעלה לכן יותר.

soybelinda

New member
מה זאת אומרת על סמך מה?

אישור עבודה זמני לתקופה שנהיה שם כדי שנוכל לשלם על מלון... אוכל... התניידות ממקום למקום...
באורנג' קאונטי, באזור הגארדן גרוב
תודה על התשובות.

eladts

New member
אין דבר כזה

כדי לקבל אישור עבודה צריך סיבה שנראית מוצדקת בעיני ממשלת ארה"ב, לא בעינך.

soybelinda

New member
אבל זה לא מה ששאלתי..

ואני לא חושבת שזו צורה לענות, אפשר לענות גם בצורה מכובדת.
שאלתי זאת כיוון שאני יודעת שיש כזה דבר, והדבר היחיד ששאלתי היה איך אני יכולה לנסות להוציא אישור עבודה זמני, זה הכל. לא יותר ולא פחות.
אם אינכם יודעים פשוט אל תענו לי, כי זה ממש פוגע צורת הדיבור הזו.

soybelinda

New member
מחדדת את הכוונה שלי

לא איך אני יכולה לנסות להוציא אישור עבודה זמני, למי אני יכולה לפנות בעניין, לשאול ולברר על זה. זו הייתה כל הכוונה שלי

Gidi Shemer

New member
שלום soybelinda

אין אפשרות להוציא אישור עבודה זמני בארה"ב למי שמגיע כתייר.
כדי לעבוד בארה"ב יש צורך בסטטוס שמאפשר עבודה ותייר איננו סטטוס שכזה. יש סטטוסים מיוחדים שמאפשריםלעבוד אבל צריך לקיים תנאים מאד ספציפיים כדי לקבל את הסטטוסים האלו.

אם את מעוניינת בפרטים, הרי אתר השגרירות האמריקאית יכול להיות מקום טוב לבירור:
http://israel.usembassy.gov/visa-types.html

הויזות שמופיעות תחת work הן היחידות שיכולות לאפשר עבודה.

Gidi Shemer

New member
אגב, ללא קשר לעבודה

אם אין לכן עדיין ויזת תייר, כדאי לקוות לטוב אבל להתכונן גם לרע. לא תמיד קל להוציא ויזת תייר לחבר'ה בגילכן וכדאי לחשוב כם על תגניות אלטרנטיביות.
עבודה הכל מקרה לא צריכה להיות אחת מהתכניות.

למעלה