מספר שאלות..

הפרויקט

New member
מספר שאלות..

סקר בנושא משחקים להדפסה על מצעי מיטה. שלום אנחנו תלמידי כיתה י"ב , הלומדים במגמה מדעית- טכנולוגית. במסגרת המגמה אנו עושים עבודה בהיקף של 5 יח"ל על פיתוח סביבת משחקים לילדים במיטתם על מנת להקל על בעיות השינה שלהם. על הסקר אתם יכולים לענות בשמכם, בשם ילדכם או האחים\אחיות שלכם. א. ילדיכם\אחיכם\אתם בגיל: ב. האם ילדכם\אחיכם\אתם: 1. בן 2. בת ג.איזה צבע אתה,אחיך\ילדך מעדיף למצעים שעל המיטה של ילדך\שלך \של אחיך: 1. צבעים קרים: כחול, ירוק , טורקיז…. 2. צבעים חמים: צהוב, אדום, כתום…. 3. לבן 4. אחר _________ 5. לא אכפת לי. 6. כל הצבעים ביחד. ד. איזה משחק קופסא ילדך\אתה\אחיך אוהב? _____________________ ה. האם תהיו מעונינים במצעים שמודפסים עליהם משחקים ודמויות, כדי שילדכם\אתם\אחיכם יוכלו לשחק לפני השינה? כן לא ו. אם כן, איזה מחיר הייתם מעונינים להשקיע בעבור המצעים: ז. איזה סוג בד הייתם רוצים שמצעים אלו יהיו עשויים: א. כותנה 100% ב. פוליאסטר- כותנה 50 אחוז כותנה 50 אחוז פוליאסטר ג. פוליאסטר 100% ד. אחר תודה על שיתוף הפעולה.

Ne§t£A GirL

New member
אוקיי, מ-מ-ש משעמם לי!../images/Emo108.gif

א. בת 13 ב. כחול, ירוק...מאד! ד. מונופול! [רעיון שולט!
], טיסה 501... ה. זה נחמד, אבל זה כל הזמן זז! יכול להיות נחמד XO, עם מדבקות כאלה דביקות:) ו. מקסימום 100 ש"ח! ז. חצי חצי

swirrrly

New member
הממ

א - חסוי (למרות שאם לוחצים על השם שלי אפשר לראות
) ב - לא זה ולא זה אבל גם וגם ג - אנחנו ישנים על הרצפה..
ד - אממ.. מה זה משחק?
ה - מה זה מצעים?
ו - אין לנו כסף, תרומות יתקבלו.. ז - אממ.. כל דבר מתקבל בשמחה. אל תחשבו שאני מזלזלת אבל אין לי מושג איך לענות, מה בכלל ההבדל בין כותנה לפוליאסטר?
משחקי קופסא? אח שלי הרס לי את כולם..
ממש לא אכפת לי מהצבע של המצעים.. אני מניחה שאני אעדיף בתור ילדה דמויות מהלוני טונס.. אני זוכרת שהיה לי שמיכה אחת עם כל מיני קשקושים כאלה, מילים, משחקי איקס-עיגול כל מיני שטויות, פעם אחת התעסקתי בזה, ומאז זה לא הזיז לי... אבל צריך שזה יהיה מצע צבעוני ושמח, כי זה גורם לילד להרגיש מוגן, ומוקף באהבה, אם זה דמויות שהוא אוהב..

למעלה