מספר שאלות

מספר שאלות

מה קורה אני הנמר השחור בכל מקרה יש לי מספר שאלות הם כבר פירסמו מידע על ההופעה של קרן בראש העין ?? ובכל מקרה אני כותב שירים האם אני יכול לכתוב שיר לקרן ואם כן אבא שלי עורך דין וא ירצה לעשות על זה זכויות יוצרים וכל זה ולחעשות חוזה אם כן למי פונים כדי שאבא שלי ידע שזה אמין שקרן אמינה כי אני יודע שרקרנושה שלנו אמינה וגם מה עושים בהופעות של המקסימה ? האם יש זמן להצטלם ולדבר איתה? ואני רוצה לשלוח מכתב אבל לא בפייסבוק אלא לדואר האם יש כתובת שאפשר לשלוח אליה מכתבים?

אירועי קיץ 2011 באשדוד

היי,עכשיו קיבלתי את החוברת של אירועי הקיץ אשדוד 2011 ומהחוברת הזאת עולה שב 27.7.11,יום ד' בשעה 21:00 במסגרת פסטיבל שנקראת "תוצרת הארץ" יהיה מופע משותף של קרן עם קובי אפללו.

I מ י ר ב I

New member
נכון

רשמתי פה השבוע לוח הופעות וציינתי את ההופעה הזו. תהנה! איזה כיף! זה בחינם?

אמפי מונארט

לפני כמה שנים משינה הופיעו שם ב 80 ש"ח כרטיס. לא ברור עדיין כמה יעלה כרטיס להופעה הזאת של קובי וקרן.

I מ י ר ב I

New member
תשובות

אני לא בטוחה ב 100 אחוז בתשובות כי אני זו לא קרן... לדעתי קרן כותבת לעצמה את הטקסטים ולא לוקחת טקסטים מאחרים. היה לה פעם פרוייקט ששלחו אליה טקסטים,אני לא יודעת אם הוא עדיין תקף. אתה יכול לנסות לשלוח לה מייל.הוא מצורף תמיד בסוף הטור שלה בידיעות אחרונות. בהופעות צופים ונהנים,וכן אפשר להצטלם איתה אחכ. תבוא ותהה!

מאמאסאן

New member
מאמאסאן

אני רוצה לשלוח לה משהו שכתבתי מה אפשר כבר לעשות עם מייל של מישהו?

למעלה