מספר שאלות

אבי קדם

New member
מספר שאלות

שלום לכולם, תודה רבה מראש, אתם מאוד עוזרים 1. הגירה פרובנציונאלית - מישהו יכול להסביר לי בכמה משפטים מה ההליך והתנאים ל ALBERTA ? (קלגרי) 2. הגירה פדרלית - האם אני יכול להגיש תיק ותוך כדי להשלים מסמכים\לעדכן מסמכים ? (לדוגמא לגבי רמת האנגלית... האם אפשר לציין מה רמת האנגלית שלי (בסה"כ יעבור את ה 67) וכשהתיק בשגרירות - לשלוח תוך כמה חודשים את תוצאות המבחן (בתקווה שאצליח..:))) אבי.

הגירה פרובינציאלית לאלברטה אפשרית רק על סמך

הסכם עבודה עם מעסיק משם, שפנה לשלטונות הפרובינציה, וקיבל עבורך אישור. הגירה פדרלית נכון להיום, אתה מגיש טופס הרשמה של 3 עמודים, משלם אגרה ומחכה 3 שנים בתור, במהלך ה 3 שנים האלה אתה יכול לשפר את האנגלית, ינתנו לך 4 חודשים בסוף התהליך לספק את המסמכים הנלווים לבקשה ובניהם את הציון באנגלית. אםלא תצליח במבחן, ולא תגיע ל 67 נקודות, הלך הכסף. קיים סיכוי/סיכון, שמקצועך ייכנס לרשימת מקצועות שבהם התור יתקצר מ 3 שנים לחצי שנה, ואז אם תיבחן ולא תגיע לרמה הנדרשת, תצטרך להתחיל הכל מחדש. בהצלחה.

אבי קדם

New member
אז תן לי לראות אם אני מבין נכון

הגירה פרובציונאלית לאלברטה - הדרך היחידה היא דרך הסכם עבודה מול מעסיק שם הגירה פדראלית - אני יכול להגיש טופס הרשמה - ובעצם כדאי להשיג כמה שיותר מהר את כל הטפסים , בפרט את המבחן באנגלית עם הציונים הנדרשים... + אילו מקצועות בהם התור הוא הקצר ביותר ? לפי מה קובעים ? יש רשימות ?

הבנת נכון, תוריד את הטפסים, תמלא, תשלם

ואחר כך לך לטפל מהר, בהכנה לבחינה, כדי שיהיה לך ביד הציון הדרוש ל 67 נקודות הגירה, אין לך יותר מ 10 חודים להשיג את הציון, אם המקצוע שלך יהיה עדיפויי. בינתיים אין רשימות, ואין וודאות שיפורסמו כאלה, כולם מחכים לנאומו המבושש להגיע של שר ההגירה החדש הלומד כרגע את החומר.

למעלה