מספר שאלות...

shelly1975

New member
מספר שאלות...../images/Emo35.gif

1. האם זה חוקי לפטר אותי כדי לתת את הג'וב שלי למישהי רק כי היא מכרה קרובה של הבוסים? 2. האם במקרה של פיטורין אחרי 4 חודשי עבודה, אני רשאית לפיצויים ואם כן, אז כמה? 3. אחרי שנים של עבודת מזכירות (בכירה אמנם אבל עדיין מזכירות) אני מרגישה שנמאס לי מזה, ורוצה שינוי ומרגישה שיש בי עוד הרבה דברים, כשרונות לדברים אחרים, איך אני מגלה מה מתאים לי, לאיזה כיוון ללכת בהתחשב שאין לי כסף להשקיע ביועצים מקצועיים??

duduamar

New member
שלי...

קודם כל מה המצב מותק? הכל טוב? בהקשר ל1 - את יכולה גם לשים את השאלה באיזה פורום משפטי כאן, וגם לשאול לדעתי בהסתדרות העובדים - ישמחו לייעץ לך בנושא. לדעתי בכל אופן - זה ממש לא חוקי, חייב שלמעביד תהיה סיבה לגיטימית לפטר אותך. למרות שתכלס - לדעתי הוא יכול להמציא שהוא לא מרוצה ממך או משהו כזה... פיצויים - זה רק אחרי שנה, לא? וכיוון לעתיד - לדעתי את קודם כל צריכה להחליט מה את אוהבת לעשות, ומה בא לך, ורק אחרי זה לראות מה מביניהם מתאים לך.

shelly1975

New member
רגע.... ../images/Emo62.gif

לא אמרת איפה אני יכולה למצוא היחידה להכוון תעסוקתי הזו, אודה לך על פרטים.

קחי דף ועט

"המרכז לייעוץ ולמידע תעסוקתי, ייעוץ בבחירת מקצוע" דרך מנחם בגין 74, ת"א טל': 6251300 הייתי שם פעם והם מאוד עזרו לי. ואני ממליץ עליהם בחום.

shelly1975

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif אבל...

איך זה שהם לא לוקחים כסף, מה הקץ'??

moti 5

New member
המרכז ליעוץ ולמיידע תעסוקתי

המרכז הזה שייך לשירות התעסוקה. כדאי להכנס לאתר של שירות התעסוקה כדי לקבל מיידע על השירות הניתן בו. בהצלחה מוטי

למעלה