מספר שאלות

מספר שאלות../images/Emo35.gif

ערב טוב לכולם. מקווה שהחג עבר עליכם בנעימים. יש לי שתי שאלות (בינתיים), ואני מקווה שמישהו מכם יוכל לענות לי עליהן: 1. שחזור גלגולים- במה הוא כרוך? מה בעצם המטפל עושה ומה אני כמטופלת אמורה לחוות בזמן הטיפול. אמנם אני עוברת טיפול שכולל גם את הטכניקה הזאת, אבל אני לא בטוחה שהטכניקה הזו יושמה עד היום. לכן אני שואלת... 2. באותו עניין- מן הכתובים אני יודעת שלעיתים המטפל לא יספר למטופל על אירועים מגלגולים קודמים, מפני שאולי המטופל לא מוכן לשמוע על כך. מה אם המטופל לוחץ על המטפל שיספר לו, למרות הכל. מה יכולות להיות ההשלכות? אשמח לתגובות. המון המון תודה ולילה טוב! מור

כמה מילים על שחזור גילגולים

שחזור גלגולים היא טכניקה שבאמצעותה ניתן להגיע לזכרונות מגלגולים קודמים, או לחוות זכרונות שאיננו מצליחים להגיע אליהם ביומיום. הטכניקה כוללת בדרך כלל הרפיה עמוקה, ואחר כך דמיון מודרך המסייע להגיע לזכרונות הללו. בדרך כלל מנחה את החיפוש שאלה הנוגעת לכאן ועכשיו, לקושי או חסימה הקיימים בחיים אלה, ואנו רוצים להבין טוב יותר את מקורם. סקרנות גרידא אינה מניע טוב מספיק, לדעתי, לחיפוש מסוג זה. החוויה יכולה להיות מדהימה למדי, שכן ההזכרות היא חושית לגמרי, כולל חוויה של כל החושים, טעם, ריח, מגע, כאב, טמפרטורה... מדובר בחוויה רבת עוצמה, שיכולה להיות מאוד בונה או מאוד מפרקת, תלוי בחווה ותלוי במטפל. חשוב מאוד מה עושים עם מה שעולה, ואיך זה משפיע על חיינו כרגע. העובדה שחמותי כיום הרגה אותי בגילגול קודם, אינה משמעותית בפני עצמה, אלא במה שאני בוחרת לעשות איתה. אולי זה מסביר את ההתנגדות שיש לי כלפיה, ואולי זה יכול לסייע לי להבין שמדובר במשהו שלא שייך להיום, ולשחרר אותו.אני יכולה לבחור גם להתקע בכך ולהמשיך לנטור לה על משהו שאולי קרה לפני עידנים רבים... בשיטה זו, אין שאלה אם המטפל יספר או לא יספר למטופל, מכיוון שהמטופל הוא זה שחווה את החוויה. אני מניחה שאת מדברת, בשאלתך השנייה, על שיטה שבמסגרתה המטפל מקבל בתקשור מידע לגבי גלגוליו הקודמים של המטופל. ובכן, באופן אישי אני מעדיפה לסמוך על מה שאני חווה בעצמי. אם המידע רלוונטי לחייך היום, בקשי, והוא יימסר לך. אין לך צורך במתווכים לצורך כך, את יכולה לעשות זאת בעצמך. מקווה שזה המידע שחיפשת, לילה טוב שרון

למעלה