מספר שאלות על Panel ועל Path
צר לי על ניסוח הכותרת... יש לי מספר שאלות. asp.net עם C# 1.אני מנסה לקרוא את כל קבצי הJPG שיש לי בFOLDER מסויים. אני מנסה לעשות זאת כך:
צר לי על ניסוח הכותרת... יש לי מספר שאלות. asp.net עם C# 1.אני מנסה לקרוא את כל קבצי הJPG שיש לי בFOLDER מסויים. אני מנסה לעשות זאת כך:
String [] photos = System.IO.Directory.GetFiles("pics","*.jpg");
כאשר PICS היא תיקייה באותה רמה של הWEBPAGE שלי. כך שאני לא צריך לעלות רמה ע"י ..\.. או משהו כזה. העניין הוא שהתיקייה לא מזוהה לי. ניתנת לי השגיאה הבאה:Could not find a part of the path 'C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\Common7\IDE\pics'.
אך כשאני נותן PATH מלא אין לי שגיאה והמערך שלי מתמלא בSTRINGים הרצויים. הPATH המלא הוא:C:\\Documents and Settings\\PC-NAME\\My Documents\\Visual Studio 2005\\WebSites\\mySiteSite\\pics\\
2.יש לי את קטע הקוד הבא , בו אני מנסה לקשר את התמונה שלי מתוך המערך לPanelImage picture = new Image(); picture.ImageUrl = photos[0].ToString();; Panel1.Controls.Add(picture); Panel1.DataBind();
העניין לא עובד לי גם כן משום מה. העתקתי את הקוד מפרוייקט קודם שלי ושם זה כן עבד, לא הפעלתי את הקוד הזה לאחרונה. מה שאני מנסה בגדול לעשות זה שיהיה לי בעמוד איזור שבו אציג תמונות שיתחלפו לפי זמן צסויים שאחליט. אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע.