מספר שאלות על Panel ועל Path

aaronc76

New member
מספר שאלות על Panel ועל Path

צר לי על ניסוח הכותרת... יש לי מספר שאלות. asp.net עם C# 1.אני מנסה לקרוא את כל קבצי הJPG שיש לי בFOLDER מסויים. אני מנסה לעשות זאת כך:
String [] photos = System.IO.Directory.GetFiles("pics","*.jpg");​
כאשר PICS היא תיקייה באותה רמה של הWEBPAGE שלי. כך שאני לא צריך לעלות רמה ע"י ..\.. או משהו כזה. העניין הוא שהתיקייה לא מזוהה לי. ניתנת לי השגיאה הבאה:
Could not find a part of the path 'C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\Common7\IDE\pics'.​
אך כשאני נותן PATH מלא אין לי שגיאה והמערך שלי מתמלא בSTRINGים הרצויים. הPATH המלא הוא:
C:\\Documents and Settings\\PC-NAME\\My Documents\\Visual Studio 2005\\WebSites\\mySiteSite\\pics\\​
2.יש לי את קטע הקוד הבא , בו אני מנסה לקשר את התמונה שלי מתוך המערך לPanel
Image picture = new Image(); picture.ImageUrl = photos[0].ToString();; Panel1.Controls.Add(picture); Panel1.DataBind();​
העניין לא עובד לי גם כן משום מה. העתקתי את הקוד מפרוייקט קודם שלי ושם זה כן עבד, לא הפעלתי את הקוד הזה לאחרונה. מה שאני מנסה בגדול לעשות זה שיהיה לי בעמוד איזור שבו אציג תמונות שיתחלפו לפי זמן צסויים שאחליט. אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע.

מתכNET

New member
נראה לי שאתה מערבב ביןVIRTUAL PATH

ל PHYSICAL PATH ובכל מקרה זה לא מומלץ לתת PATH אמיתי למקום פיסי,למה שלא תוסיף את כל התמונות לתיקיה באתר שלך?

aaronc76

New member
עא?

צר לי ידידי, אך מה ההבדל בין הPATHים? אולי למדני... כל התמונות אכן בתיקייה באתר שלי (בינתיים על הPC שלי). איך זה עוזר לי?

aaronc76

New member
בעודנו מדברים...

ניסיתי את זה גם. אין שגיאה , אך התמונה אינה מוצגת גם כן. יש לי רק את הX המפורסם. :-\

aaronc76

New member
../images/Emo208.gif

אולי בכל זאת? אני יודע שלסביבת 2005 יש כל מיני שגעונות. אולי זה אחד מהם? :-\ מיואש...

EdotK

New member
אולי זו בעיית הרשאות?

לא שניסיתי, אבל יכול להיות שכשאתה מנסה לגשת ע"י הFullPath הוא נותן לך הרשאה רגילה, וכשאתה נותן לו virtual path הוא מחפש עם הרשאות של ASPNE. תן לספרייה הנ"ל הרשאות לASPNET ותראה אם זה פותר את זה.

24sharon

New member
רעיונות

לגבי 1 תנסה PICS/ (עם לוכסן) אולי זה יפתור. לגבי 2, לא יודעת אם כבר הצלחת לפתור בעיקר אם זה כבר עבד בפרוייקט אחר. הייתי מציעה 2 דברים. 1. לעבוד עם תמונה בודדת ולא מתוך מערך ולראות אם הוא נוסף לפאנל 2. כשאני צריכה להוסיף דינמית פקדים לדף אני משתמשת בדר"כ בPLACE HOLDER (משהו כזה) תבדוק. בהצלחה!

aaronc76

New member
עידכון + שאלה

לגבי קריאת התיקייה, השתמשתי ב:
String[] photos = System.IO.Directory.GetFiles(Server.MapPath("Pics/"), "*.jpg");​
זה עובד יפה והמערך מתמלא. אכן ניסיתי עם placeHolder והתמונה מוצגת יפה מתוך המערך. על הstringים במערך אני עושה מניפולציה קטנה, מכיוון שחוזר אלי path מלא ואני רוצה יחסי. אז אי חות קצת ומקצר... עכשיו, אני מנסה לעבוד עם Timer על מנת שהתמונה תתחלף כל X שנית. לא ממש הצלחתי. אשמח לראות דוגמה איך עובדים על המחלקה הזו או כל מחלקה אחרת שתוכל לתת לי השהייה של X שניות בין פעולה לפעולה.

aaronc76

New member
במחשבה שניה

האם זה אפשרי בכלל? או שמא אני אצטרך "לרפרש" את הדף כל הזמן? אולי עדיף להשתמש ב javaScript או AJAX? חן חן.

למעלה