מספר שאלות על 6915

buris123

New member
מספר שאלות על 6915

שלום ותודה מראש למשיבים 1. איך ניתן לשנות צלילים מעבר למה שקיים תחת ספריית החלונות? - ניסיתי להוסיף לאותה ספרייה אבל זה לא מופיע באופשיין בוקס 2. איך משנים את ספריית התמונות שצילמתי? - אני רוצה שהם יהיו על ה STORAGE כברירת מחדל. 3.האם ניתן להפעיל DESTINATOR במכשיר זה - הבנתי שזה לא יעבוד כי המסך לא סטנדרטי. 4.האם כל המטענים לרכב שווים - או שיש מטען לכל דגם של מכשיר? האם יש לכם המלצה? 5.האם ניתן "להיפטר" מתוכנות שיושבות בזיכרון הבסיסי (לדוגמא get a map,gps navigator) האם יש user guide יותר רציני ממה שמקבלים - אני קיבלתי ספרון ממש מנוון - עם דברים בסיסיים ביותר. (אני לא רוצה להטריד כאן יותר מדי
). שוב תודה בוריס

dayanjak

New member
6915

גם אצלי יחסית חדש אבל על חלק מהשאלות יש תשובות : 2.הפעל מצלמה מצד שמאל יש סמן עם 3 שורות ונקודות. בחר בו . בחר בלשונית FILE והגדר בפולדר את המקום שאתה רוצה 3.לא יודע לגבי דסטינטור IGO עובדת נהדר . ראה כאן לינק ========עדכון 10 נובמבר 06 ========= על פי בקשות החברים הוספנו אופצייה חדשה - חבילת 6915 עם עברית לבחירה, עם חבילת אביזרים משלימים ועם כרטיס מיני SD בנפח 1GB. להורדת טופס הזמנה, הקלק/י כאן: http://www.pocketpcfreak.com/downloads/ORDER-Ext.doc החבילות הקודמות - בתוקף גם הן. המחירים עדיין מחירי דולר נמוך. להזמנות של פריטי חומרה/תוכנה ספציפיים - סער 054-6466331 4.ראה לינק למעלה יש שם כל המידע הנחוץ לאביזרים מומלץ מאוד . קניתי שם הכל וקיבלתי שרות "10"

למעלה